Coswheel GT20

16.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Coswheel GT20 er en helt unik elcykel der er formdesignet efter en motorcykel. Din sidestilling er derfor den samme som på en motorcykel som giver et cool look. Virksomheden har desuden vundet prisen for industrielt design som man nemt kan se på denne elcykel. Elcyklen kører op til 45 km/t og har en rækkeevne op til 140 km. En meget høj performance. Du kan selv begrænse hastigheden i displayet på el-cyklen som gør den meget fleksibel.

Beskrivelse

Coswheel GT20 elcykel er designet til at ligne en motorcyklen i formdesign og kan køres i liggende stilling for at skabe et cool udseende. Farverne er sorte, og den nye generation af GT20 ebike bruger alle gule hjul, som ser fulde af personlighed ud.

Kraftig motor
COSWHEEL GT20 offroad elcykel er udstyret med en højhastigheds børsteløs motor med et peak på 1500W (vurderet til 750W). Der er dermed massere af kraft til både den aktionsøgende og til almindelig transport. Kraftig modvind og stejle bakker er dermed ikke længere noget problem.

48V 25Ah batteri
COSWHEEL GT20 el-cyklen leverer et 48V 25AH batteri med en rækkevidde på op til 140 km i assisteret modus og 70 km i ren elmodus. Tophastigheden ligger på 45 km/t. Du kan selv begrænse elcyklens hastighed så vidt du ønsker.

Shimano 7-trins
Elcyklen er fuldt udstyret med Shimano 7-trins kassette, som giver dig mulighed for at køre jævnt og let klatre på stejle veje.

Hydrauliske oliebremser
For- og bagerste bremse er hydrauliske med olietryk fra to stempler. COSWHEEL GT20 el-cykel er udstyret med højkvalitets bremseskiver, hvilket gør din kørsel meget mere sikker.

Støddæmpning for og bag
El-cyklens støddæmpning foran og bagpå og god fjederopspænding giver dig mulighed for at være frygtløs på enhver vejoverflade og dermed perfekt til offroad og asfalt kørsel.

Historien bag virksomheden:
Coswheel vandt i 2013 førstepræmien i konkurrencen i industrielt design og tiltrak dermed mange investeringer. Det gjorde at man i 2015 havde mulighed for at lancere sine første elcykler og dermed var virksomheden Coswheel etableret. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kina og har dermed adgang til nogle af de bedste komponenter inden for elektronik og til fornuftige priser.

Coswheel har som mål at designe el-cykler der er ud over det sædvanlige og er æstetisk flotte. Det er vi glade for her hos Play Hard da vi dermed både får høj performance og underholdningsværdi, høj kvalitet og høj æstetik. Motto for Coswheel er “making your trip different”.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 45 km/t – Kan begrænses som ønsket
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 140 km
Stigningsprocent: 25%
Dæk: 20″
Vægt: 39 kg

Bremser: Hydraliske skivebremse
Batteri: 48V 25h
Produktdimensioner: 1800 mm x 600 mm x 1150 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 195 cm
Max. vægt: 200 kg
Ladetid: 9 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP66
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1580 mm x 400 mm x 1100 mm
Brutto Pakkevægt: 43kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminium

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
2 x Skærme
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser