Coswheel T20R

14.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Coswheel T20R elcyklen er, som de øvrige Coswheel elcykler, en design perle. Med nogenlunde samme konfiguration på 750 watt motor og 48V 20 AH batteri får du her masser af ydeevne. 45 km/t, en stigningsevne på omkring 30% og en rækkeevne på over 100 km, har du alt hvad du skal bruge. Derudover plejer du her dit image med et patenteret design der er helt uforligneligt.

Beskrivelse

Design
COSWHEEL T20R elcykel har et helt fortræffeligt design. Kroppet er helt i aluminium og har et patenteret design. Det er elegant og i højeste klasse inden for elcykler. Coswheel har desuden modtaget prisen for industrielt design.

Kraftig motor
COSWHEEL T20R offroad elcykel er udstyret med en højhastigheds børsteløs motor med et peak på 1500W (vurderet til 750W). Der er dermed massere af kraft til både den aktionsøgende og til almindelig transport. Kraftig modvind og stejle bakker er dermed ikke længere noget problem.

48V 250h batteri
COSWHEEL T20R offroad el-cyklen leverer et 48V 20AH batteri med en rækkevidde på op til 140 km i assisteret modus og 70 km i ren elmodus. Tophastigheden ligger på 45 km/t. Du kan selv begrænse elcyklens hastighed så vidt du ønsker.

Shimano 7-trins
COSWHEEL T20R elcykel er fuldt udstyret med Shimano 7-trins kassette, som giver dig mulighed for at køre jævnt og let klatre på stejle veje.

Hydrauliske oliebremser
For- og bagerste bremse er hydrauliske med olietryk fra to stempler. COSWHEEL T20R el-cykel er udstyret med højkvalitets bremseskiver, hvilket gør din kørsel meget mere sikker.

Støddæmpning for og bag
El-cyklens støddæmpning foran og bagpå og god fjederopspænding giver dig mulighed for at være frygtløs på enhver vejoverflade og dermed perfekt til offroad og asfalt kørsel.

Historien bag virksomheden:
Coswheel vandt i 2013 førstepræmien i konkurrencen i industrielt design og tiltrak dermed mange investeringer. Det gjorde at man i 2015 havde mulighed for at lancere sine første elcykler og dermed var virksomheden Coswheel etableret. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kina og har dermed adgang til nogle af de bedste komponenter inden for elektronik og til fornuftige priser.

Coswheel har som mål at designe el-cykler der er ud over det sædvanlige og er æstetisk flotte. Det er vi glade for her hos Play Hard da vi dermed både får høj performance og underholdningsværdi, høj kvalitet og høj æstetik. Motto for Coswheel er “making your trip different”.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 140 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 20″
Vægt: 33 kg

Bremser: Skivebremser
Batteri: 48V 20Ah
Produktdimensioner: 1630 mm x 670 mm x 1050 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 190 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LCD
Vandbeskyttelse: IP66
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1410 mm x 370 mm x 820 mm
Brutto Pakkevægt: 36kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminium

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual
1 x Skærme

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser