Coswheel CT20S

20.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Coswheel CT20S er både en design perle og et beast af en elcykel. Det er Coswheels topmodel og virksomheden har vundet prisen for industrielt design. Du får her en elcykel til topunderholdning, i top kvalitet og med ekstrem høj æstetik værdi. Du får mange lækre features i denne elcykel, med hvad er ekstra værd at nævne, er at du med en app altid kan finde cyklen hvis den bliver stjålet.

Beskrivelse

Kraftig motor
COSWHEEL CT20S offroad elcykel er udstyret med en højhastigheds børsteløs motor med et peak på 2000W (vurderet til 1500W), med et drejningsmoment på 120N.m. Der er dermed massere af kraft til både den aktionsøgende og til almindelig transport. Kraftig modvind og stejle bakker er dermed ikke længere noget problem.

60V 27,5Ah batteri
COSWHEEL CT20S offroad el-cyklen leverer et 60V 27,5AH batteri med en rækkevidde på op til 160 km i assisteret modus og 88 km i ren elmodus. Tophastigheden ligger på 45 km/t. Du kan selv begrænse elcyklens hastighed så vidt du ønsker.

Smart app
CT20S elcyklens LED-display kan tilsluttes iPhone for at lokalisere cyklens position og se forskellige parametre til enhver tid. Du kan dermed altid finde din elcykel hvis du enten har sat den et sted du ikke kan finde eller hvis den bliver stjålet.

Shimano 7-trins
COSWHEEL CT20S elcykel er fuldt udstyret med Shimano 7-trins kassette, som giver dig mulighed for at køre jævnt og let klatre på stejle veje.

Hydrauliske oliebremser
For- og bagerste bremse er hydrauliske med olietryk fra to stempler. COSWHEEL CT20S e-cykel er udstyret med 180 mm højkvalitets bremseskiver, hvilket gør din kørsel meget mere sikker.

Støddæmpning for og bag
Støddæmpning foran og bagpå, affjedringsvandring på 180 mm og god fjederopspænding giver dig mulighed for at være frygtløs på enhver vejoverflade og dermed perfekt til offroad og asfalt kørsel.

Historien bag virksomheden:
Coswheel vandt i 2013 førstepræmien i konkurrencen i industrielt design og tiltrak dermed mange investeringer. Det gjorde at man i 2015 havde mulighed for at lancere sine første elcykler og dermed var virksomheden Coswheel etableret. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kina og har dermed adgang til nogle af de bedste komponenter inden for elektronik og til fornuftige priser.

Coswheel har som mål at designe el-cykler der er ud over det sædvanlige og er æstetisk flotte. Det er vi glade for her hos Play Hard da vi dermed både får høj performance og underholdningsværdi, høj kvalitet og høj æstetik. Motto for Coswheel er “making your trip different”.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 1500 W
Max speed: 45 km/t – Kan begrænses som ønsket
Max Rækkevidde ren El: 88 km
Max Rækkevidde med assistance: 160 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 20″
Vægt: 40 kg

Bremser: Hydraliske skivebremse
Batteri: 60V 27,5h
Produktdimensioner: 1800 mm x 670 mm x 115 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 8 timer

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.
Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP66
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1510 mm x 360 mm x 900 mm
Brutto Pakkevægt: 45kg
CE-Godkendt: Ja

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
2 x Skærme
1 x Ekstra bagskærm
1 x Brugermanual

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser