Samebike RS-A08

14.995,00 DKK

Ikke på lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Samebike RS-A08 er en elcykel der er kommet for at konkurrere på både pris, kvalitet og flot design. Vi mener den er et godt valg, hvis du kigger efter et elcykel der har en langrækkeevne og et flot design til både trail og urban kørsel.

Beskrivelse

Langtrækkende batteri
Sambike RS-A08 er en elcykel med højkvalitetsbatteri fra SAMSUNG. Batteriet har en kapacitet på 48V 17Ah som giver en rækkeevne helt op til 140 km på én opladning i assisteret tilstand og 70 km i ren eltilstand. Batteriet har overopladnings- og slukkebeskyttelse. Batteriet er desuden aftageligt.

Høj hastighed Power
Elcyklen har højhastighedseffekt med det børsteløst kraftsystem med et udgangsmoment på 70Nm og dermed en stærk kraft. E-biken har en maksimal hastighed på 35 km/t og leverer hele 30 grader stigningsevne som gør at du ikke har noget problem op ad bakke. Det er perfekt til et liv på farten. Uanset om du pendler til arbejde, på vej til fitnesscentret, kører offroad og trail eller blot ned på kaffebaren, så får Samebike dig derned med stil og hastighed.

KENDA fede dæk
4 tommer brede dæk kombineret med en fuld affjedret gaffel giver dig en komfortabel og behagelig kørsel. Dette kombineret med dobbelt affjedringen.

Multifunktionelt måledisplay
Tænd eller sluk for elcyklen, hold styr på din hastighed, pedalassistentniveau og batteri med denne perfekt placerede LCD-skærm. Placeret på styret på din flotte elektriske cykel.

Shimano 7 gear
Shimano 7-trins gearskiftesystem giver dig flere valgmuligheder, mens du kører under en række forskellige forhold. Sammen med pedal-assist-systemet kan du finde enhver hastighed der passer bedst til din tur.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 35 km/t
Max Rækkevidde ren El: 70 km
Max Rækkevidde med assistance: 140 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 26″
Vægt: 33,5 kg

Bremser: Skivebremse
Batteri: 48V 17h
Produktdimensioner: 1990 mm x 670 mm x 1150 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1620 mm x 320 mm x 840 mm
Brutto Pakkevægt: 38kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminium

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser