PVY Z20 Pro

6.695,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

PVYs Z20 Pro er en prisbevidst foldbar elcykel der til trods for den relativt lave pris, giver dig full suspension støddæmpning, Shimano geargruppe, mekaniske skivebremser, et smart LCD multifunktionsdisplay og mere. Elcyklens store 500 watt store motor kan præsentere helt op til 20% stigninger som elcyklen kan erobre i ren elkraft. Rækkevidden i assisteret tilstand er opgivet til helt op til 100 km på en opladning.

Beskrivelse

500W gearet navmotor – let, kraftfuld, mere holdbar
Motoren er designet med højtemperaturbestandige indreringe for at forbedre varmeafledning og længere levetid for motormagneterne. Det giver mere kraftfuld effekt med et drejningsmoment på 50N.m, så du kan erobre stejle bakker, mudrede veje og barske skove eller bare hyggelig pendling..

10,4 Ah lithium batteri
Den nye generation af vandtæt og flammehæmmende materiale gør det muligt for batteriet at oplade hurtigere og holde længere. Du kan køre 80 km pr. opladning (i elektrisk strømtilstand) og 50 km i ren elektrisk tilstand.

8 sekunder hurtig foldning
3-trins ramme, let at opnå 8 sekunder hurtig foldning. Fold op for at passe i dit bagagerum, hjørne eller under et bord, og tag din e-cykel med overalt.

Dobbelt støddæmpere
Det låsbare frontaffjedringssystem overvinder alle komplekse terrænforhold, og den justerbare stødabsorberende sadel dæmper trykket fra jorden for øget stødmodstand.

Multifunktions LCD-skærm
Elcyklen registrerer dine køredata, kørehastighed, kraft osv. i realtid, mens du kører; du kan også indstille gashåndtaget via displayet.

Mere let og stærkere
Z20 PRO har en stærkere, bredere aluminiumsramme, der kan tåle mere vægt og stress, hvilket øger cyklens holdbarhed, selv for højere ryttere.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Baggagebærer
2 x Skærme
1 x Mobiltelefon Holder
1 x Baglygte
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
PVY er grundlagt i 2020 i Kina hvor grundlægger-teamet inden opstart havde mere end 10 års erfaring i branchen af elektriske cykler. PVY ønsker at være eksperter i fremstilling af elektriske cykler og dermed skabe robust, pålidelige og komfortable el-cykler. Virksomheden går derfor mere efter en mindre hastighed i deres cykler, så de kan overholde blandt andet EU lovgivningen. Ved at styre produktionsprocessen, kan PVY dermed også forfine deres produkter helt tæt på.

Specifikationer

Motor: 500 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 60 km
Max Rækkevidde med assistance: 100 km
Stigningsprocent: 25%
Dæk: 20″
Vægt: 30 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 10,4Ah
Produktdimensioner: 1560 mm x 380 mm x 1170 mm
Foldet dimensioner: 900 mm x 430 mm x 700 mm
Anbefalet højde: 165 cm – 190 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP54
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 6
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 910 mm x 400 mm x 670 mm
Brutto Pakkevægt: 34 kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminum

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser