Coswheel T20

13.995,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Coswheel T20 er en af de flotteste elcykler vi har set her hos Play Hard. Fuldstændigt enestående design som både er råt og elegant på samme tid. Elcyklen kommer med en 500 watt motor, der præsterer op til 45 km/t i op til hele 100 km i assisteret modus. Elcyklen kan begrænses i displayet på elcyklen som du ønsker. Skal du have fat i en af de flotteste elcykler på markedet, så er her muligheden!

Beskrivelse

Elcyklerne fra Coswheel ser ikke kun super cool og elegante ud. Det samme gælder Coswheel T20. Elcyklerne er ud over at se godt ud, også en kvalitetsoplevelse at køre på. Kombinationen af FAT-tires dæk og kraftfulde elektriske drev gør elcyklerne perfekte til al slags vejr og bringer en helt nyt flot alternativ når man skal købe sin næste elcykel.

Design
COSWHEEL T20 elcykel har et helt unikt design. Kroppet er helt i aluminium og har et patenteret design. Det er elegant og i højeste klasse inden for elcykler. Coswheel har desuden modtaget prisen for industrielt design. COSWHEEL T20 er en unik elektrisk fatbike elcykel, der benytter et rammedesign, der understreger høj æstetik og har en ekstrem styrke.

Kraftig motor
COSWHEEL T20 offroad elcykel er udstyret med en højhastigheds børsteløs motor med en nominel effekt på på 500W. Der er dermed massere af kraft til både den aktionsøgende og til almindelig transport. Kraftig modvind og stejle bakker er dermed ikke længere noget problem.

48V 250h batteri
COSWHEEL T20offroad el-cyklen leverer et 48V 20AH batteri med en rækkevidde på op til 100 km i assisteret modus og 50 km i ren elmodus. Tophastigheden ligger på 45 km/t. Du kan selv begrænse elcyklens hastighed så vidt du ønsker.

Shimano 7-trins
COSWHEEL T20 elcykel er fuldt udstyret med Shimano 7-trins kassette, som giver dig mulighed for at køre jævnt og let klatre på stejle veje.

Skivebremser
For- og bagerste bremse er skivebremser af højeste kvalitet. Det gør elcyklen mere sikker at køre på og i stand til at håndtere de hårde udfordringer du kunne udsætte den for i terræn og nedkørsler.

Støddæmpning for og bag
El-cyklens støddæmpning foran og bagpå og god fjederopspænding giver dig mulighed for at være frygtløs på enhver vejoverflade og dermed perfekt til offroad og asfalt kørsel.

Historien bag virksomheden:
Coswheel vandt i 2013 førstepræmien i konkurrencen i industrielt design og tiltrak dermed mange investeringer. Det gjorde at man i 2015 havde mulighed for at lancere sine første elcykler og dermed var virksomheden Coswheel etableret. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kina og har dermed adgang til nogle af de bedste komponenter inden for elektronik og til fornuftige priser.

Coswheel har som mål at designe el-cykler der er ud over det sædvanlige og er æstetisk flotte. Det er vi glade for her hos Play Hard da vi dermed både får høj performance og underholdningsværdi, høj kvalitet og høj æstetik. Motto for Coswheel er “making your trip different”.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Specifikationer

Motor: 500 W
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 50 km
Max Rækkevidde med assistance: 100 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 20″
Vægt: 33 kg

Bremser: Skivebremser
Batteri: 48V 20Ah
Produktdimensioner: 1620 mm x 600 mm 1050 mm
Anbefalet højde: 160 cm – 190 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 9 timer

Frontpanel: LCD
Vandbeskyttelse: IP66
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Geargruppe: Shimano
Gear: 7

Pakkestørrelse: 1410 mm x 370 mm x 820 mm
Brutto Pakkevægt: 36kg
CE-Godkendt: Ja

Ramme: Aluminium

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMALE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser