Ford Mustang V8 Motor

1.595,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Er du vild med V8 motorer eller Ford Mustang, så er dette 1:4 mekaniske byggesæt et must-have. Få et unikt indblik i hvordan en V8 motor fungerer og se hvorledes motoren bevæger sig. Der medfølger et lydmodul så du kan høre den fantastiske V8 motorlyd. En smuk interaktiv model som du kan have stående efterfølgende til at vise gæsterne din passion.

Beskrivelse

Byg en smuk mekanisk motormodel af en af de mest ikoniske biler i verdenshistorien, Ford Mustang V8, og få et indblik og forståelse for hvordan V8 motorer fungerer. Desuden får du en flot model efterfølgende du kan have stående i stuen, kontoret eller på værkstedet, for at vise din passion for venner og familie.

Ved et enkelt tryk på en knap, tænder motoren med lyden fra en rigtig V8 Mustang motor fra lydmodulet og bevæger sig som en rigtig motor. Cylinderne lyser op når forbrændingskammeret antænder som på en rigtig motor. V8-motoren fra 1965 (den forbedrede 289 K-Code V8 High Performance-motor) producerede utrolige 271 HK ved 6.000 omdrejninger i minuttet og havde et maksimalt drejningsmoment på 321 lb-ft (423 Newtonmeter) ved 3.400 rpm.

Samlesættet indeholder et omfattende magasin på 100 sider, der giver masser af spændende information og fakta om Ford Mustang. Udviklingen af ​​den ikoniske bil og V8 motoren er tydeligt forklaret med fede illustrationer.

Historien bag:
Dette motorbyggesæt af en Ford Mustang V8 motor er fra 1. generation af Ford Mustang som blev produceret fra 1964 til 1973. Ford small-block (alias Windsor V8) er en serie af 90° overliggende ventil “small block” V8 bilmotorer, fremstillet af Ford Motor Company fra juli 1961 til december 2000. Den forbedrede 289 K-Code V8 High Performance-motor producerede fængslende 271 HK ved 6.000 omdrejninger i minuttet og et maksimalt drejningsmoment på 321 lb-ft (423 Newtonmeter) ved 3.400 rpm.

Introduktionen af ​​Mustang skabte en ny klasse af biler kendt som “pony cars”. Mustangens stil med dens lange motorhjelm viste sig at være ekstrem populær. Den blev oprindeligt introduceret den 17. april 1964 som både en hardtop og cabriolet. Designteams’ne fik 5 mål da de skulle designe bilen. Den skulle have plads til fire personer og have racing sæder, have en gulvmonteret gearstang, ikke veje mere end 1.100 kg, have en længde under 5 m og sælges for mindre end 2.500 USD (svarende til ca 165.000 DKK i dag). Derudover skulle den have flere muligheder for kraft, komfort og luksus.

Leverandøren/Brandet:
Franzis er en tysk leverandør der har et specielt samarbejde med de tyske og amerikanske bilproducenter. Franzis har sikret sig nogle rettigheder til detaljer, billeder og informationer som kun få har adgang til. Virksomheden videredistribuerer deres produkter og spændende lærerige magasiner, hvor man dermed får glæde af en helhedsforståelse omkring Ford Mustang V8 motoren og bilerne den var en del af.
Franzis er en leverandør der leverer kvalitet og vi har derfor valgt at distiburere deres mest spændende produkter.

Det praktiske:
Motorens komponenter er konstrueret af gennemsigtig plast netop for at kunne give forståelsen af hvorledes motoren fungerer i bevægelse. Der er lagt ekstra meget fokus på samarbejdet med Ford, hvor motoren har fået unikke detaljer indbygget samt et unikt lærerigt magasin med talrige detaljer og illustrationer omkring motoren og Mustang medfølger. Alle modeldelene bevæger sig præcis, som de gør på den originale model i naturlig størrelse. Komponenterne passer nemt sammen, enten som sammenlåsende stykker eller med skruer – ingen lim nødvendig. Der skal ikke benyttes andre værktøjer end dem der medfølger i æsken.

Funktionaliteter:

– Gennemsigtig funktionel model hvor du kan se alle detaljer
– Antændingsanvisning af cylinderne der lyser op når de antænder
– Original motorlyd fra højkvalitetshøjtaler (inkl. lydudgang)

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 200 stk.
Forventet byggetid: ca. 3 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Plast
Bruttovægt: 3,3 kg
Model størrelse: 265 x 194 x 271 mm
Forpakningsstørrelse: 330 x 150 x 150 mm
Batteri: Ikke inkluderet – 3 x 1,5-V-Batterien (AA batterier)
Lyd: Original motorlyd fra et lydmodul
Samlevejledning og blad: Engelsk og Tysk

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser