Franzis Porsche 911 boxer motor

1.595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Den tyske leverandør Franzis har i samarbejde og med tilladelse fra Porsche udviklet motor-byggesættet af denne 911 boxer motor. Der medfølger et medrivende blad med unikke billeder og beskrivelse fra Porsche om 911 modellen. Et must-have for Porsche fans.

Beskrivelse

Porsche flat-six boxermotoren og de biler den driver, er legendariske. Med dette sæt kan du samle en model af en 1966 2-liters flad-seks-motor på omkring tre timer. Oplev den fascinerende verden af ​​bilteknik i en hyggestund med dig selv hvor du sætter det hele på pause eller sammen med hele familien.

Samlesætttet indeholder en omfattende guide der giver masser af information og sjove fakta om Porsche og 911. Udviklingen af ​​det ikoniske design og de tilhørende tekniske koncepter er tydeligt forklaret.
Væk din indre ingeniør og kom i gang med at bygge! De detaljerede trin-for-trin instruktioner hjælper dig med at bygge din egen Porsche flat-six boxermotor til dit værksted, kontorbord eller stue.

Historien bag:
Porsche 911 er en tysk sportsvogn som oprindeligt blev lanceret i 1963 af Porsche, men som hurtigt blev en moderne klassiker. Modellen blev oprindeligt døbt 901, men navnet blev ændret til 911 efter at Peugeot havde grebet ind for at beskytte sit eget modelnavn. 911’eren erstattede Porsches 50-modeller, som fx Porsche 356. Efterfølgende har det vist sig betydeligt sværere at pensionere 911’eren til fordel for nyere modeller. Porsche har lanceret flere modeller, som det var meningen skulle være efterfølgere (fx Porsche 928), men ingen har kunnet udkonkurrere 911. Modellen produceres derfor på sin vis stadig i form af de nyere modeller 996 og 997; hvis man sammenligner de tidligste udgaver fra 1963 og de allernyeste er forskellen dog markant pga. de løbende justeringer, der er blevet foretaget gennem tiden.

(En Boxer motor er en flad motor, også kendt som en horisontalt modsat motor. Det er en stempelmotor, hvor cylindrene er placeret på hver side af en central krumtapaksel. En flad motor må ikke forveksles med den modsatte stempelmotor, hvor hver cylinder har to stempler, der deler et centralt forbrændingskammer).

Leverandøren/Brandet:
Franzis er en tysk leverandør der har et specielt samarbejde med de tyske bilproducenter. Franzis har sikret sig nogle rettigheder til detaljer, billeder og informationer som kun få har adgang til. Virksomheden videredistribuerer deres produkter og spændende lærerige blade, hvor man dermed får glæde af en helhedsforståelse omkring Porsche Carrera racing motoren og bilerne den var en del af.
Franzis er en leverandør der leverer kvalitet og vi har derfor valgt at distiburerer deres mest spændende produkter.

Det praktiske:
Motorens komponenter er konstrueret af gennemsigtig plast netop for at kunne give forståelsen af hvorledes motoren fungerer i bevægelse. Der er lagt ekstra meget fokus på samarbejdet med Porsche hvor både motoren har unikke detaljer samt et unikt lærigerigt blad omkring motoren og bilmodellen. Der skal ikke benyttes andre værktøjer end dem der medfølger i æsken. Motoren samles uden brug af lim.

Funktionaliteter:
– Gennemsigtig funktionel model hvor du kan se alle detaljer
– Antændinganvisning af cylinderne der lyser op når de antænder
– Original motorlyd fra højkvalitetshøjtaler (inkl. lydudgang)

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 290 stk.
Forventet byggetid: ca. 3-4 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Plast
Bruttovægt: 3,45 kg
Model størrelse: 300 x 290 x 220 mm
Forpakningsstørrelse: 450 x 325 x 145 mm
Batteri: Ikke inkluderet – 3 x 1,5-V-Batterien (AA batterier)
Lyd: Original motorlyd fra et lydmodul
Samlevejledning og blad: Engelsk og Tysk

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser