Lamborghini – Esavoc Carbon Fiber Højtaler

Lamborghini har lavet et af de dyreste lydsystemer i verden, denne højtaler i kulfiber af originale Lamborghini dele som udstødningssystem med basreflekstrykregulering og passivt støddæmper system. Højtaleren er håndlavet i Italien. Var det noget?

Automobili Lamborghini kulfiber docking station højttaleren er resultatet af et udelukkende italiensk samarbejde mellem Raging Bull firmaet og iXOOST. Omhyggelig forskning af Lamborghini-designet har fået iXOOST til at skabe en højtaler, der minder om bagende på en Lamborghini.

ESAVOX er blevet produceret som en ekstrem bil: monocoque-chassis i kulfiber, polymeriseret i autoklave ved 6 bar, originalt Lamborghini-udstødningssystem med basreflekstrykregulering, passivt støddæmpersystem til at dæmpe højttalernes vibrationer og keramiske understøtninger med variabel højde. Hver del af lydsystemet er udelukkende fremstillet i hånden af ​​de bedste håndværkere; af dem der har skrevet historie om det italienske motorland, og som stadig skaber nutidens og fremtidens superbiler.

Bluetooth® 4.0 – Analog indgang – DSP 24 bit ADC/DAC OUTPUT- 800 Watt. DIMENSIONER | 125 cm x 65 cm x 50 cm | VÆGT – ca. 53 kg. Lavet i Italien.