Lego Ford Mustang

Ford Mustang er indbegrebet af den amerikansk muskelbil. Hyg dig med at bygge denne flotte model og customisér modellen stilet eller brutal.

Byg din helt egen Ford Mustang komplet med mørkeblå karrosseri, hvide racerstriber, aggressiv luftscoop og fede 5-egers fælge med vejgreb! Denne fantastiske model er udviklet i samarbejde med Ford og fanger magien i den ikoniske amerikanske muskelbil fra 1960’erne og leveres med en samling af valgfrie tilføjelser til tilpasning, herunder en supercharger, andehalespoiler bagpå, kraftige udstødningsrør, forreste hagespoiler og en nitrogentank. Du kan endda justere løftet på bagakslen for et ekstra gemytligt look!

Åbn bagagerummet for at opbevare genstande, og løft motorhjelmen for at inspicere den detaljerede store blok 390 V8-motor komplet med batteri, slanger og luftfilter. Åbn derefter dørene eller fjern tagpanelet for at få adgang til et detaljeret interiør udstyret med flotte sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styretøj! Et trykt mustang-gittermærke, GT-emblemer og et udvalg af nummerplader tilføjer den sidste hånd til denne ekstraordinære LEGO® Creator Expert-model!