LEGO Ford Mustang

1.295,00 DKK

Få på lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Ford Mustang er indbegrebet af den amerikansk muskelbil. Vi er glade for at Lego har kastet sig over designet, da den har fortjent en plads i dette univers. Med diverse ekstra dele kan man customatisere bilen så brutal eller elegant man har lyst til.

Beskrivelse

Byg din helt egen Ford Mustang komplet med mørkeblå karrosseri, hvide racerstriber, aggressiv luftscoop og fede 5-egers fælge med vejgreb! Denne fantastiske model er udviklet i samarbejde med Ford og fanger magien i den ikoniske amerikanske muskelbil fra 1960’erne og leveres med en samling af valgfrie tilføjelser til tilpasning, herunder en supercharger, andehalespoiler bagpå, kraftige udstødningsrør, forreste hagespoiler og en nitrogentank. Du kan endda justere løftet på bagakslen for et ekstra gemytligt look!

Åbn bagagerummet for at opbevare genstande, og løft motorhjelmen for at inspicere den detaljerede store blok 390 V8-motor komplet med batteri, slanger og luftfilter. Åbn derefter dørene eller fjern tagpanelet for at få adgang til et detaljeret interiør udstyret med flotte sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styretøj! Et trykt mustang-gittermærke, GT-emblemer og et udvalg af nummerplader tilføjer den sidste hånd til denne ekstraordinære LEGO® Creator Expert-model!

Dette avancerede byggesæt er designet til at give en udfordrende og givende byggeoplevelse fuld af nostalgi og er et fantastisk midtpunkt til hjemmet eller kontoret.

• Autentisk kopi af en Ford Mustang fra 1960’erne med mørkeblå karrosseri med hvide racerstriber, air scoop, 5-eger fælge med vejgreb og et udvalg af tilpasningstilbehør.
• Åbn dørene eller fjern tagpanelet for at få adgang til det detaljerede interiør med flotte sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styretøj.
• Åbn bagagerummet for at opbevare genstande, og løft motorhjelmen for at afsløre en detaljeret Ford Mustang V8-motor med batteri, slanger og luftfilter.
• Indeholder også et trykt mustang-gittermærke og 2 GT-emblemer.
• Tilpas Ford Mustang med den medfølgende supercharger, andehalespoiler bag, kraftige udstødningsrør, forreste hagespoiler og en nitrogentank.
• Vælg mellem et udvalg af nummerplader.
• Løft motorhjelmen for at se de realistiske motordetaljer.
• Justér løftet på bagakslen for at få et rigtigt aggressivt look!
• Denne Mustang-bilmodel indeholder 1.471 dele og er velegnet til alderen 16+.
• Specialelementer, der er nye for marts 2019, omfatter 5-eger fælge, 2×8 mursten med sløjfe, 1×3 mustang logoflise, 2×4 sløjfe med ‘GT’-emblem.
• Måler over 10 cm høj, 34 cm lang og 14 cm bred.

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 1.471 stk.
Materiale: Plast
Bruttovægt: 1,82 kg.
Model størrelse: 340 x 100 x 140 mm
Forpakningsstørrelse: 480 x 118 x 282 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser