Lego Lamborghini Sián FKP 37

Lego er gået all-in på Sián modellen og har bl.a. bygget en 1:1 skala model som de udstiller til diverse shows. Nyd byggeprocessen med dette smukke 1:8 byggesæt og ikke mindst glæde ved at have modellen udstillet.

Glem alt omkring dig. Der er intet der slår at glide bag rattet i en top super sportsvogn. Nu kan du genskabe den følelse og tage timeout fra hverdagen med dette fantastiske LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 byggesæt. Denne model i skala 1:8 fanger den originale bils visionære design og er spækket med et væld af autentiske detaljer, der bringer dig tættere på den ægte vare end nogensinde før. Så tag en pause fra det almindelige, og udforsk ingeniørmæssig ekspertise, mens du bygger en detaljeret kopimodel af den smukke Lamborghini Sián FKP 37.

Oplev Lamborghini Sián FKP 37’s umiskendelige kraft og udseende, når du bliver fordybet i dette LEGO® Technic™ byggesæt (42115). Med suveræne detaljer er modelbilen en tro gengivelse af den originale Sián FKP 37 i iøjnefaldende limegrøn med gyldne fælge. Skønheden ligger i detaljerne. Autentiske funktioner inkluderer 8-trins transmissionen, aktiveret af det bevægelige gearskifte, V12-motor med bevægelige stempler og 4-hjulstræk. Brug rattet til at placere bilen, og tjek derefter for- og baghjulsophænget. Ligesom supersportsvognen i fuld størrelse, har denne modelbil klassiske sakseåbningsdøre. Dette bygbare bilsæt giver dig mulighed for at nyde kvalitetstid i flow, mens du bringer den smukke Sián FKP 37 til live. Præsenteret i en luksusæske inkluderer den en eksklusiv bog i sofabordskvalitet med byggevejledninger, billeder og interviews bag kulisserne. Åbn kølerhjelmen for at finde dit unikke serienummer og låse op for specielt onlineindhold.