LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37

2.795,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Vi holder meget af Lego koncernen fordi de forstår hvad det vil sige at “Play Hard”. Lego er gået all-in på Sián modellen og har bl.a. bygget en 1:1 skala model som de udstiller til diverse shows. Vi får glæden hjemme i stuerne af Lamborghinien i 1:8 omkring hele samle oplevelsen men den står også virkelig skarpt som udstillingsmodel.

Beskrivelse

Glem alt omkring dig. Der er intet der slår at glide bag rattet i en top super sportsvogn. Nu kan du genskabe den følelse og tage timeout fra hverdagen med dette fantastiske LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 byggesæt. Denne model i skala 1:8 fanger den originale bils visionære design og er spækket med et væld af autentiske detaljer, der bringer dig tættere på den ægte vare end nogensinde før. Så tag en pause fra det almindelige, og udforsk ingeniørmæssig ekspertise, mens du bygger en detaljeret kopimodel af den smukke Lamborghini Sián FKP 37.

Oplev Lamborghini Sián FKP 37’s umiskendelige kraft og udseende, når du bliver fordybet i dette LEGO® Technic™ byggesæt (42115). Med suveræne detaljer er modelbilen en tro gengivelse af den originale Sián FKP 37 i iøjnefaldende limegrøn med gyldne fælge. Skønheden ligger i detaljerne. Autentiske funktioner inkluderer 8-trins transmissionen, aktiveret af det bevægelige gearskifte, V12-motor med bevægelige stempler og 4-hjulstræk.

Brug rattet til at placere bilen, og tjek derefter for- og baghjulsophænget. Ligesom supersportsvognen i fuld størrelse, har denne modelbil klassiske sakseåbningsdøre. Dette bygbare bilsæt giver dig mulighed for at nyde kvalitetstid i flow, mens du bringer den smukke Sián FKP 37 til live. Præsenteret i en luksusæske inkluderer den en eksklusiv bog i sofabordskvalitet med byggevejledninger, billeder og interviews bag kulisserne. Åbn kølerhjelmen for at finde dit unikke serienummer og låse op for specielt onlineindhold.

• Nyd fordybende bygning med dette LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 sæt (42115). Udforsk derefter bilens lækre funktioner, inklusive V12-motor med bevægelige stempler, styretøj og for- og baghjulsophæng.
• Med en 8-trins sekventiel transmission, bevægelig bagspoiler, åbning foran og baghjelm, detaljerede skivebremser og gyldne fælge, bringer dette LEGO® Technic™ sæt dig tættere på den ægte Lamborghini Sián FKP 37 end nogensinde før.
• Dette avancerede LEGO® Technic™ byggesæt er designet specielt til super sportsvognsfans med fremragende detaljer og kommer med en dekorativ displayplade og et unikt serienummer til at låse op for eksklusivt onlineindhold.
• Et givende byggeprojekt til dig, eller en speciel fødselsdagsgave eller julegave til en du holder af. Dette LEGO® sæt præsenteres i eksklusiv luksusemballage og giver et fantastisk udstillingsstykke at eje og nyde.
• I et livligt limegrønt farveskema med gyldne fælge og dekorerede elementer måler denne 1:8-skala modelbil over 5″ (13 cm) høj, 23″ (60 cm) lang og 9″ (25 cm) bred.
• Drevet af passion! Der kræves ingen batterier til dette LEGO® Technic™ sæt, så du kan sidde fast i dit fordybende byggeprojekt med det samme.
• Eksklusiv samlerhæfte med omfattende byggevejledninger, billeder og interviews bag kulisserne fra de to hold, der arbejdede på dette projekt: LEGO Koncernen og Automobili Lamborghini.
• Med elegant design og realistiske funktioner tilbyder LEGO® Technic™ sæt en givende konstruktion og modeller spækket med imponerende funktioner.
• LEGO® Technic™-sæt opfylder de højeste industristandarder, hvilket sikrer, at elementerne nemt kan forbindes.
• LEGO® Technic™ sæt er grundigt testet for at sikre, at de opfylder de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Specifikationer

Fra år: 18+
Antal dele: 3.696 stk.
Materiale: Plast
Bruttovægt: 6,124 kg.
Model størrelse: 600 x 130 x 250 mm
Forpakningsstørrelse: 570 x 150 x 375 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser