Pocher Ducati 1299 Panigale R 1:4

Original price was: 6.495,00 DKK.Current price is: 5.995,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Det er nok det vildeste og smukkeste byggesæt til dato vi har set her hos Play Hard. Detaljerne og skønheden overgår hvad vi har set før og der er ikke noget at sige til at moderen over design indenfor motorcykler, Ducati, har godkendt modellen. Hold op den er bare flot og vild!

Beskrivelse

Vi præsenterer den tredje og sidste i rækken af ​​Ducati 1299 1:4 motorcykelsæt fra Pocher, Ducati 1299 Panigale R Final Edition (HK117). 1299 Panigale R Final Edition er produceret i en nummereret, begrænset serie og repræsenterer den perfekte blanding mellem højtydende motor og racerchassis. Der er meget få tilbage på markedet, så er du interesseret i modellen skal du slå til nu.

1:4 Ducati 1299 Panigale R Final Edition Pocher-modellen er lavet af premium metal trykstøbte emner og leveres færdigmalet. Sættet er middel sværhedsgrad at bygge og leveres med detaljerede instruktioner.
Modellen består af mere end 600 dele lavet af et udvalg af materialer, herunder metal, gummi og premium kvalitet plast. Hjul, transmissionskæde, for- og baghjulsophæng, bremse- og koblingsgreb er alle funktionelle og tilbyder en utrolig mængde nøjagtige detaljer.

Din færdige Ducati vil være 518 mm lang og og være 277 mm høj, hvilket gør den til et iøjnefaldende stykke af enhver Ducati- eller motorcykelsamling.

Historien bag:
Med 1299 Panigale R Final Edition fejrer Ducati den tocylindrede motor, der markerer historien om Superbike World Championship. Fra Marco Lucchinellis første sejr med 851’eren i 1988 ved det første løb i World Superbike Championships historie til 2017 med Chaz Davies sejre på Panigale R, har den tocylinderede motor fra Borgo Panigale altid været en der top præsterer i Superbike mesterskabet.

Afledt af 1299 Superleggra, yder denne højeffekt Superquadro-motor 209 hk med en vægt på kun 168 kg, hvilket opnår et effekt-til-vægt-forhold på 1,24 hk/kg.

Leverandøren/Brandet:
Pocher er en leverandør fra England der gør sig umage med at udvikle detaljerede flotte modeller af høj kvalitet. Produkterne bliver solgt som limited editions og dermed i et begrænset oplag. Modellerne er samlesæt af ekstraordinær kvalitet og altid med en unik historik i form af at være ikoner og unikke på den ene eller anden måde.

Specifikationer

Fra år: 18+
Antal dele: 600+ stk.
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Metal, gummi og premium plast
Bruttovægt: 5 kg.
Model størrelse: 518 x 277 x 202 mm
Forpakningsstørrelse: 760 x 320 x 585 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser