Time For Machine Glorious Cabrio

495,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Glorious Cabrio er et af de byggesæt leverandøren Time-For-Machine har haft succes med lige fra opstarten. Modellen er en god begyndermodel for denne type metal byggesæt.

Beskrivelse

Holder du af at skabe noget med dine hænder og kan du li’ at fordybe dig i spændende, udfordrende og koncentrationskrævende samleprojekter, så er disse produkter lige noget for dig.

Modellen er et godt begyndersæt inden man går i gang med de mere krævende modellen fra Time-For-Machine.

Historien bag:
Glorious Cabrio modellen er ikke en decideret hyldest til noget som mange af de øvrige modeller fra Time-For-Machine, men til trods for det er modellen stadig fyldt af historie. Det sofistikerede design og klassiske form er en inspiration fra 1920’erne og 30’erne og viser hvor rafinerede ingeniørerne og designerne var, til trods for biler som kategori kun havde et par årtier på bagen.

Brandet/Leverandøren:
Time-For-Machine er en forholdsvis ny virksomhed fra Ukraine der laver utroligt flotte byggesæt af poleret rustfrit stål. Deres mål er at skabe de flotteste byggesæt på markedet. Så ud over at få en spændende konstruktionsopgave, får du et virklig flot produkt efterfølgende som du kan have stående til dekoration.

Derudover støtter du samtidig en leverandør i Ukraine som i forvejen har vanskelige betingelser grundet verdens omstændigheder. Modellerne er både utroligt flotte at kigge på, men også facinerende, da alle modeller har en mekanik du også skal bygge op, så modellen kan bevæge sig. Er du dygtig til at samle dem, kan du skrue mekanismen op og få dem til at køre nogle meter eller bevæge sig på anden måde afhængig af byggesættet. Er du den dygtige konstruktør der kan få det til at køre? I så fald mener vi at du har ret til at prale over for vennerne bagefter 🙂

Det praktiske:
Denne model har et funktionsdygtigt rat og baggagerum samt motorhjelm der kan åbnes. Under motorhjelmen finder du den mekanisme der driver bilen fremad. Glorious Cabrio byggesættet har som alle andre af vores produkter, alt inkluderet til at bygge modellen. Du får leveret 3 metal ark med udstansede dele som skal tages af arket med en medfølgende tang. Det skal bukkes og samles i henhold til samleanvisningen og de øvrige dele, hvorefter du står med den flotte design model i hånden som kan bruges til dekoration. Det minder i og for sig som at samle en lego model, men det er en del sværere, da du skal være omhyggelig og præcis i dine bøjninger af metallet. De fleste voksne kan samle modellen så den fremstår flot, men skal du have den mekanikken til at virke så den kan køre ved optrækning, skal du bruge lidt ekstra finesse og tid til justering.

Funktioner:
– Fremdriftsmekanisme i form af en fjeder der spinder alle tilhørende tandhjul rundt
– Start/stop mode af fremdriftsmekanisme
– Motorhjelm kan åbnes så fremdriftsmekanismen er synlig

OBS:
Metalbyggedelene er bygget til at kunne bøjes tilbage hvis du kommer til at lave en fejl; men vær meget opmærksom på ikke at bukke delene frem og tilbage for mange gange så de knækker, da der ikke medfølger reservedele til bilen. Vi kan få reservedele hjem til dig, men de er ikke billige fra leverandørens side. Vi hjælper dig selvfølgelig hvis uheldet er ude, men det kan tage noget tid at få delene hjem.

Specifikationer

Fra år: 18+
Antal dele: 110 stk.
Forventet byggetid: ca. 5-7 timer
Sværhedsgrad: Middel
Bruttovægt: 444 g.
Materiale: Poleret rustfrit stål
Model størrelse: 174 x 57 x 45 mm
Forpakningsstørrelse: 327 х 141 х 27 mm
Sættet består af: 3 metal ark mede dele, 4 yderligere dele til bilen som ikke er en del af arkene, fjeder (til køre mekanismen), tang, fil, pudseklud, bomuldshandsker (du behøver ikke bruge dem, men kan polere bilen med den medfølgende klud) samt en samlevejledning på engelsk.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser