Veter Models Speedster V2

695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Speedster V2 er et skønt 1:24 byggesæt med de sædvanlige kvaliteter vi sætter pris på. En spændende byggeoplevelse, flot design, høj kvalitet, mange funktionaliteter samt smuk og elegant udstillingsmodel.

Beskrivelse

Fart, vind i ørerne, adrenalin i blodet – alt dette er indbegrebet af Speedster-V2. En mekanisk sportsvognsmodel af højkvalitetsplast og slidstærkt krydsfiner – kombinerer kraft med elegance, design med styrke og funktionalitet med holdbarhed. Elegancen ligger i formerne, det spændende i funktionaliteterne og følelsen i helheden. Under motorhjelmen er der en flot V-formet 8-cylindret. En fuldt fungerende motor med bevægelige cylindre. Under driften kan du observere, hvordan motorstemplerne bevæger sig, og modelhjulene sættes i gang. Rattet er ikke bare en indretningsdetalje, det er forbundet med forhjulene. Du kan styre dem ved at dreje på rattet og dermed styre modellen. Der er også installeret en affjedring på det forreste chassis, som absorberer bumpene i bevægelse. Alt sammen som i en rigtig racerbil. Byg bilen som en rigtig ingeniør. Overrask dine gæster og venner med den flotte model som du selv har samlet.

Funktionalitet:
– Modellen drives ved hjælp af en metalfjeder som er forbundet med et akselsystem skaber fremdrift (modellen kører op til 3 meter)
– Gearskifte til forlæns eller baglæns kørsel
– Rat forbundet til forhjul
– Affjedring
– Motorhjelm og baggagerum kan åbnes

Leverandøren/Brandet:
Veter Models er en ukrainsk leverandør der ligger meget tæt på kampene i syd Ukraine. Vi har valgt at støtte leverandøren gennem køb af deres produkter. Men det var et nemt valgt, da Veter Models har nogle produkter der er best-in-class indenfor deres kategori. En win-win. Veter Models udvikler løbende nye modeller indenfor motor- og køretøjssegmentet så vi ser frem til hvilke nye designs de tryller frem.

Det praktiske:
Byggesættet samles uden lim eller værktøj i øvrigt. Alt du skal bruge er i æsken. Byggeprocessen består i at du får leveret nogle ark med træ og plast komponenter som du skal sætte sammen jævnfør byggevejledningen. Derudover medfølger en paraffin-stift som skal bruges til at smøre nogle af de bevægelige dele som anført. Vejledningen er på engelsk.

OBS:
Der medfølger reservedele for de mest udsatte dele, men vær opmærksom på at trækomponenterne kan være skrøbelige sammenlignet med plastik komponterne. Når man har arbejdet med nogle af plastik komponenterne og derefter skal arbejde med trækomponenter, kan man komme til at være lidt for hårdfør ved træet.

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 442 stk.
Forventet byggetid: ca. 8-10 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Træ og plast
Model størrelse: 164 x 80 x 55 mm
Forpakningsstørrelse: 250 x 140 x 30 mm
Indhold: Plastik og træk kompoenenter i plader, fjeder, paraffin-stift, et træværktøj til at udstikke komponenterne, en tang til at holde små dele, vejledning (engelsk), gummipads til hjulene.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser