Veter Models Speedfighter

595,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Der findes mange flymodeller på markedet, men efter at have screenet det, er Speedfighteren fra Vetermodels en af de bedste i sin klasse. Flot design, som vi elsker, og spækket med funktionelle og visuelle detaljer. En udfordrende byggeoplevelser der tilfredstiller hele vejen rundt.

Beskrivelse

Fra barndommen har de fleste kigget op i himlen og været jaloux på fuglene. Forfølger tankerne om at flyve dig stadig. Kom i kontakt med højden og hastighedens følelsesmæssige kraft, mens SpeedFighter samles.

Følelsen af frihed! Det finder du i den mekaniske flymodel fra Veter Models. Tag rattet af anden verdenskrigs jæger i dine hænder. Nyd linjernes på designet og de mange funktionliteter. Driftsmotoren- og propelbrølet giver dig mulighed for at kaste dig ud i kunstflyvningsverdenen. Hyldest til alle drømmere!

Funktionalitet:
– Modellen drives ved hjælp af en metalfjeder som er forbundet med et akselsystem der får propellen til at dreje rundt (modellen kører op til 1 meter på en jævnt underlag)
– Bevægelige stempler i motoren
– Landingstel der kan folde sig ind
– Åbning af cockpit og få adgang til rat og pedaller der kontroller maskinens forskellige funktioner

Leverandøren/Brandet:
Veter Models er en ukrainsk leverandør der ligger meget tæt på kampene i syd Ukraine. Vi har valgt at støtte leverandøren gennem køb af deres produkter. Men det var et nemt valgt, da de har nogle produkter der er best-in-class for deres kategori. En såkaldt win-win. Veter Models udvikler løbende nye modeller indenfor motor- og køretøjssegmentet så vi ser frem til hvilke nye designs de tryller frem.

Det praktiske:
Byggesættet samles uden lim eller værktøj i øvrigt. Alt du skal bruge er i æsken. Byggeprocessen består i at du får leveret nogle ark med træ og plast komponenter som du skal sætte sammen jævnfør byggevejledningen. Derudover medfølger en paraffin-stift som skal bruges til at smøre nogle af de bevægelige dele som anført. Vejledningen er på engelsk.

OBS:
Der medfølger reservedele for de mest udsatte dele, men vær opmærksom på at trækomponenterne kan være skrøbelige sammenlignet med plastik komponterne. Når man har arbejdet med nogle af plastik komponenterne og derefter skal arbejde med trækomponenter, kan man komme til at være lidt for hårdfør ved træet.

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 575 stk.
Forventet byggetid: ca. 10-14 timer
Sværhedsgrad: Høj
Materiale: Træ og plast
Model størrelse på stand: 200 x 300 x 350 mm
Model størrelse uden stand: 133 x 300 x 350 mm
Forpakningsstørrelse: 250 x 140 x 30 mm
Indhold: Plastik og træk kompoenenter i plader, fjeder, paraffin-stift, et træværktøj til at udstikke komponenterne, en tang til at holde små dele, vejledning (engelsk), gummipads til hjulene.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser