Veter Models Racer V3

395,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Racer V3 er en super flot Formel 1 racer fra Veter Models. Byggesættet er klart den flotteste formel 1 racer på markedet til prisen. Kombinationen af træ og plast er i dette tilfælde perfekt. Duften af træet er herligt når du bygger bilen. Begge materialer er med til at give et fantastisk look som passer til udstilling alle steder i boligen.

Beskrivelse

Er du vild med Formel 1 så bør du overveje dette byggesæt. 1:32 modellen er på den ene side simpel, men har samtidigt mange detaljer både visuelt og funktionelt. Et virkeligt flot design som Veter Models har ramt et vidst sted på bagsiden af kroppen. Byggesættet er lavet af slidstærkt træ og højkvalitets plast. Materialerne er dermed mere pålidelige og stærke end almindelig krydsfiner. Samtidigt er der ikke mange Formel 1 byggesæt på markedet som alle kan give sig i kast med. Men det kan man med dette sæt. Modellen kræver som alle andre af vores modeller ikke yderligere værktøj men er Plug & Play til at bygge direkte fra æsken.

Funktionalitet:
– Modellen drives ved hjælp af en metalfjeder som er forbundet med et akselsystem. Systemt kan skrues op ved at løfte motorhjelmen bag på bilen (kører op til 5m)
– Åbne-mekanisme til motorrum hvor metalfjederen trækkes op
– Rattets kan dreje og er dermed forbundet med forhjulene

Leverandøren/Brandet:
Veter Models er en ukrainsk leverandør der ligger meget tæt på kampene i syd Ukraine. Vi har valgt at støtte leverandøren gennem køb af deres produkter. Men det var et nemt valgt, da de har nogle produkter der er best-in-class for deres kategori. En såkaldt win-win. Veter Models udvikler løbende nye modeller indenfor motor- og køretøjssegmentet så vi ser frem til hvilke nye designs de tryller frem.

Det praktiske:
Byggesættet samles uden lim eller værktøj i øvrigt. Alt du skal bruge er i æsken. Byggeprocessen består i at du får leveret nogle ark med træ og plast komponenter som du skal sætte sammen jævnfør byggevejledningen. Derudover medfølger en paraffin-stift som skal bruges til at smøre nogle af de bevægelige dele som anført. Vejledningen er på engelsk.

OBS:
Der medfølger reservedele for de mest udsatte dele, men vær opmærksom på at trækomponenterne kan være skrøbelige sammenlignet med plastik komponterne. Når man har arbejdet med nogle af plastik komponenterne og derefter skal arbejde med trækomponenter, kan man komme til at være lidt for hårdfør ved træet.

Specifikationer

Fra år: 16+
Antal dele: 223 stk.
Forventet byggetid: ca. 3-5 timer
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Træ og plast
Model størrelse: 170 x 70 x 39 mm
Forpakningsstørrelse: 250 x 140 x 30 mm
Indhold: Plastik og træk kompoenenter i plader, fjeder, paraffin-stift, et træværktøj til at udstikke komponenterne, en tang til at holde små dele, vejledning (engelsk), gummipads til hjulene.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser