Pocher Lamborghini Aventador 1:8 – Gul

Original price was: 6.995,00 DKK.Current price is: 5.995,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Pocher der leverer nogle af de vildeste byggesæt på verdensplan, har netop lanceret deres nye store 1:8 byggesæt af Lamborghini Aventador. Det sker i respekt for bilen og brandet, der er blevet til en legende efter sin lancering i 2011 til sidste produktion i sommeren 2022. Sættet er et samlesæt, dvs du skal ikke male, sætte stafferinger på osv. Skal du have et af de begrænsede eksemplarer?

Beskrivelse

Gør dig klar til over 20 timers byggeglæde. Den støbte body, ægte gummidæk og plastikdetaljerne på denne Lamborghini Aventador er malet, så opgaven der venter dig er at samle den flotte model af 794 dele!

Den ikoniske gule Gaillo Orion giver en vild iøjnefaldende finish. Hver eneste detalje i den originale bil er blevet trofast afbildet, med de varemærkede saksedøre og skjulte dørhåndtag, Y-formede kørelys og endda nuancerne i den mægtige V12-motor inkluderet.

Den færdige model måler 60 cm lang, 29 cm bred og 15 cm høj.

Historien bag:
Det er i dag Audi der har ejerskabet af Lamborghini brandet og fører den italienske sjæl videre. Lamborghini blev grundlagt i 1963 af Ferruccio Lamborghini. Foruden en traktorfabrik havde han tjent penge ved at fremstille kedler, olie- og gasfyr, varmluftovne samt airconditionanlæg, Lamborghini Californium S.p.A. Ferruccio Lamborghini var en meget entusiastisk sportsvognsejer med mange biler, deriblandt en Ferrari. Han tog sin Ferrari tilbage til fabrikken, da koblingen gik i stykker, hvor Enzo Ferrari nægtede at møde ham, da han ikke mente det var muligt for en traktorproducent at forstå sig på en sportsvogn. Da Ferruccio Lamborghini havde repareret sin kobling med forbavsende lethed, besluttede han sig for at bygge og sælge den perfekte GT (Grand Touring) bil. Herefter startede han Lamborghini brandet.

Ferruccio Lamborghini var født i tyrens stjernetegn og samtidig var han en stor fan af tyrefægtning, så næsten alle biler har fået et navn, der har noget med dette emne at gøre. Bilens logo viser derfor også et billede af en tyr.

Lamborghini Aventador blev designet af Filippo Perini. Aventadors navn stammer fra en spansk kamptyr, der kæmpede i Zaragoza, Aragón, i 1993. Aventador blev lanceret den 28. februar 2011 på Geneve Motor Show fem måneder efter dens første afsløring i Sant’Agata Bolognese, hvor den erstattede Murciélago for at blive det nye flagskib. I marts 2016 havde Lamborghini bygget 5.000 Aventadorer. På det tidspunkt var det den næstbedst sælgende Lamborghini-model nogensinde. Bilen er blevet produceret i forskellige versioner helt op til summeren 2022 hvor der var den sidste produktion af Lamborghini Aventador.

Designeren Filippo Perini blev inspireret af militær luftfart. Man kan se indflydelsen fra F-117 Stealth Fighter-jetflyet i den geometriske form, det brede sekskantede luftindtag, der ser ud som om det kunne suge en hund op, og den skrå forrude, som efterlader lige nok plads til fører og passager. I cockpittet er der knapper og kontakter i militærkvalitet, inklusive en lille rød vippekontakt over tænd/sluk-knappen. Dette er ligesom opstarten af et kampfly for at forhindre utilsigtet affyring.

Performance data på Aventador:
– Slagvolumen 6.498 cc
– Maks. effekt 700 HK (515 kW) ved 8.250 o/min
– Effekt til vægt 378 HK (278 kW) pr. ton
– Maks. drejningsmoment 690 Nm ved 5.500 rpm.
– 0-100 km/t på 2,9-sekunder
– Topfart på 350 km/t.

Leverandøren:
Pocher er en leverandør fra England der gør sig umage med at udvikle detaljerede flotte modeller af høj kvalitet. Produkterne bliver solgt som limited editions og dermed i et begrænset oplag. Modellerne er samlesæt af ekstraordinær kvalitet og altid med en unik historik i form af at være ikoner og unikke på den ene eller anden måde.

Specifikationer

Fra år: 18
Skala: 1:8
Antal dele: 794+ stk.
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Metal, gummi og premium plast
Bruttovægt: 7 kg.
Model størrelse: 600 x 150 x 290 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser