Time For Machine Luxury Roadster

795,00 DKK

På lager

Leveringstid: 3-5 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Luxury Roadsteren er et flot byggesæt i ryustfrit stål, inspireret af sin tids mest succesrige racebil, Bentley Speed Six. Samtidigt med at du får en spændende og udfordrende opgave med at samle byggesættet, får du også et design-produkt af høj kvalitet til hylden eller kontorbordet efterfølgende.

Beskrivelse

Holder du af at skabe noget med dine hænder og kan du li’ at fordybe dig i spændende, udfordrende og koncentrationskrævende samleprojekter; så er disse produkter fra Time-For-Machine lige noget for dig.

Historien bag:
Bilen er inspireret af Bentley Speed Six som var en af sin tids mest succesrige racerbiler tilbage i slutningen af 1920’erne. Der blev produceret 544 stk. Bilen havde en 6,5 liter motor hvoraf nogle modeller kunne yde helt op til 200 hestekræfter ved 3500 omdrejninger. Det var imponerende ingeniørkunst for sin tid og bilen vandt da også Le Mans i 1929 og 1930. I dag er bilen et meget attraktivt samlestykke for bilentusiaster og bliver solgt på auktioner for helt op til 20 millioner kroner.

Brandet/Leverandøren:
Time-For-Machine er en forholdsvis ny virksomhed fra Ukraine der laver utroligt flotte byggesæt af poleret rustfrit stål. Virksomhedens mål er at skabe de flotteste byggesæt på markedet. Ud over at få en spændende konstruktionsopgave, får du et utroligt flot design-produkt efterfølgende som du kan have stående til vise din interesse for biler i topklasse. Samtidigt støtter du en leverandør i Ukraine som i forvejen har vanskelige betingelser grundet verdens omstændigheder.

Det praktiske:
Luxury Roadster byggesættet har som alle andre af vores produkter, inkluderet alt du skal bruge for at bygge modellen. Du får leveret 4 metal ark med udstansede dele som skal frigøres fra arkene med en medfølgende tang. Det skal bukkes og samles i henhold til samleanvisningen og de øvrige dele, hvorefter du står med en flot design-model som kan bruges til dekoration efterfølgende. Det minder i og for sig som at samle en lego model, men det er en del sværere, da du skal være omhyggelig og præcis i dine bøjninger af metallet. De fleste voksne kan samle modellen så den fremstår flot som den skal, men skal du have mekanikken til at virke så modellen kan køre ved optrækning, skal du bruge lidt ekstra finesse og tid til justering. Mekanikken der får modellen til at bevæge sig ved optrækning, er vanedanende i sig selv at betragte, og det er meget tilfredsstillende, efter at have samlet modellen. Er du den dygtige konstruktør der kan få mekanikken til at køre? I så fald mener vi at du har ret til at prale over for vennerne bagefter 🙂

Funktioner:
– Fremdriftsmekanisme i form af en fjeder der spinder alle tilhørende tandhjul rundt
– Start/stop mode af fremdriftsmekanisme
– Autopilot mode
– Døre og motorhjelm kan åbnes

OBS:
Vi anbefaler at du samler en mindre model fra samme leverandør inden du giver dig i kast med denne model, selvom det ikke er et must. Det mindsker dog antallet af fejl og giver bedre forståelse for byggeprocessen.
Metalbyggedelene er bygget til at kunne bøjes tilbage hvis du kommer til at lave en fejl; men vær meget opmærksom på ikke at bukke delene frem og tilbage for mange gange så de knækker, da der ikke medfølger reservedele til bilen. Vi kan få reservedele hjem til dig, men de er ikke billige fra leverandørens side. Vi hjælper dig selvfølgelig hvis uheldet er ude, men det kan tage noget tid at få delene hjem.

Specifikationer

Fra år: 18+
Antal dele: 146 stk.
Forventet byggetid: ca. 8-10 timer
Sværhedsgrad: Høj
Materiale: Poleret rustfrit stål
Bruttovægt: 921 g.
Forpakningsstørrelse: 357 х 178 х 35 mm
Model størrelse: 210 х 84 х 65 mm
Sættet består af: 4 metal ark mede dele, 7 yderligere dele til bilen som ikke er en del af arkene, fjeder (til køre mekanismen), 4 gummidæk, 4 “dark blue eco-leather” dele, tang, fil, pudseklud, bomuldshandsker (du behøver ikke bruge dem, men kan polere bilen med den medfølgende klud) samt en samlevejledning på engelsk.

Hent samleinstruktion her

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser