Pocher Lamborghini Aventador Nero – Sort

Original price was: 6.995,00 DKK.Current price is: 5.995,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Lamborghini Aventador har været en drømmebil for mange lige siden den blev lanceret første gang i 2011. Siden er den blevet produceret helt op til sommeren 2022 hvor superbilen blev produceret for sidste gang. Du kan nu bygge din egen model i dette Ready-To-Build sæt med 600 dele. En spændende udfordring og en super lækker udstillingsmodel efterfølgende.

Beskrivelse

Byg drømmebilen, den lækre Lamborghini Aventador LP 700- Roadster i sort!

Pocher er kendt for at levere nogle af de vildeste og flotteste byggesæt. Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster er ingen undtagelse. Oprindeligt er bilen designet efter et jagerfly. Og med en bil med tolv cylindre, 700 hk, fra 0 til 100 på 2,9 sekunder og en topfart på 349 km/t, så er det tæt på at være et jagerfly til gaden.

POCHER præsenterer nu denne drømmebil i skala 1:8 som et højkvalitetssæt med mere end 600 dele. I overensstemmelse med POCHER-traditionen er modellens krop, der vejer omkring 7 kg, udelukkende lavet af metal og er allerede malet. Forskellige dele er bevægelige, døre og hætter kan åbnes. Selv højre- eller venstrekørsel er taget i betragtning. Det præcist passende sæt har mange skruede komponenter og er let at samle med lidt dygtighed.

Byggesættet er Ready-To-Build som alle vores andre byggesæt. Det betyder at modellen er klar til at blive samlet uden du skal male eller og andre trælse manøvre. Byggesættet er dog til voksne da byggesættet er af middel sværhedsgrad.

Historien bag:
Det er i dag Audi der har ejerskabet af Lamborghini brandet og fører den italienske sjæl videre. Lamborghini blev grundlagt i 1963 af Ferruccio Lamborghini. Foruden en traktorfabrik havde han tjent penge ved at fremstille kedler, olie- og gasfyr, varmluftovne samt airconditionanlæg, Lamborghini Californium S.p.A. Ferruccio Lamborghini var en meget entusiastisk sportsvognsejer med mange biler, deriblandt en Ferrari. Han tog sin Ferrari tilbage til fabrikken, da koblingen gik i stykker, hvor Enzo Ferrari nægtede at møde ham, da han ikke mente det var muligt for en traktorproducent at forstå sig på en sportsvogn. Da Ferruccio Lamborghini havde repareret sin kobling med forbavsende lethed, besluttede han sig for at bygge og sælge den perfekte GT (Grand Touring) bil. Herefter startede han Lamborghini brandet.

Ferruccio Lamborghini var født i tyrens stjernetegn og samtidig var han en stor fan af tyrefægtning, så næsten alle biler har fået et navn, der har noget med dette emne at gøre. Bilens logo viser derfor også et billede af en tyr.

Lamborghini Aventador blev designet af Filippo Perini. Aventadors navn stammer fra en spansk kamptyr, der kæmpede i Zaragoza, Aragón, i 1993. Aventador blev lanceret den 28. februar 2011 på Geneve Motor Show fem måneder efter dens første afsløring i Sant’Agata Bolognese, hvor den erstattede Murciélago for at blive det nye flagskib. I marts 2016 havde Lamborghini bygget 5.000 Aventadorer. På det tidspunkt var det den næstbedst sælgende Lamborghini-model nogensinde. Bilen er blevet produceret i forskellige versioner helt op til summeren 2022 hvor der var den sidste produktion af Lamborghini Aventador.

Designeren Filippo Perini blev inspireret af militær luftfart. Man kan se indflydelsen fra F-117 Stealth Fighter-jetflyet i den geometriske form, det brede sekskantede luftindtag, der ser ud som om det kunne suge en hund op, og den skrå forrude, som efterlader lige nok plads til fører og passager. I cockpittet er der knapper og kontakter i militærkvalitet, inklusive en lille rød vippekontakt over tænd/sluk-knappen. Dette er ligesom opstarten af et kampfly for at forhindre utilsigtet affyring.

Performance data på Aventador:
– Slagvolumen 6.498 cc
– Maks. effekt 700 HK (515 kW) ved 8.250 o/min
– Effekt til vægt 378 HK (278 kW) pr. ton
– Maks. drejningsmoment 690 Nm ved 5.500 rpm.
– 0-100 km/t på 2,9-sekunder
– Topfart på 350 km/t.

Leverandøren:
Pocher er en leverandør fra England der gør sig umage med at udvikle detaljerede flotte modeller af høj kvalitet. Produkterne bliver solgt som limited editions og dermed i et begrænset oplag. Modellerne er samlesæt af ekstraordinær kvalitet og altid med en unik historik i form af at være ikoner og unikke på den ene eller anden måde.

Specifikationer

Fra år: 18
Skala: 1:8
Antal dele: 600+ stk.
Sværhedsgrad: Middel
Materiale: Metal, gummi og premium plast
Bruttovægt: 7 kg.
Model størrelse: 595 x 287 x 144 mm

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser