Pocher – Ducati 1299 Panigale R

Ducatien er det vildeste byggesæt i verden p.t, med en størrelse på 1:4 og mere end 600 dele i metal, plastkåber. Vi er nogle af de få der stadig har nogle på lager. Giv dig selv eller en ven den vildeste udfordring.

Det er nok det vildeste og smukkeste byggesæt til dato vi har set her hos Play Hard. Detaljerne og skønheden overgår hvad vi har set før og der er ikke noget at sige til at moderen over design indenfor motorcykler, Ducati, har godkendt modellen. Hold op den er bare flot og vild!

Vi præsenterer den tredje og sidste i rækken af ​​Ducati 1299 1:4 motorcykelsæt fra Pocher, Ducati 1299 Panigale R Final Edition (HK117). 1299 Panigale R Final Edition er produceret i en nummereret, begrænset serie og repræsenterer den perfekte blanding mellem højtydende motor og racerchassis. Der er meget få tilbage på markedet, så er du interesseret i modellen skal du slå til nu.

1:4 Ducati 1299 Panigale R Final Edition Pocher-modellen er lavet af premium metal trykstøbte emner og leveres færdigmalet. Sættet er middel sværhedsgrad at bygge og leveres med detaljerede instruktioner.
Modellen består af mere end 600 dele lavet af et udvalg af materialer, herunder metal, gummi og premium kvalitet plast. Hjul, transmissionskæde, for- og baghjulsophæng, bremse- og koblingsgreb er alle funktionelle og tilbyder en utrolig mængde nøjagtige detaljer.

Din færdige Ducati vil være 518 mm lang og og være 277 mm høj, hvilket gør den til et iøjnefaldende stykke af enhver Ducati- eller motorcykelsamling.