Tarform – Ray electric jetski

Tarforms jetski er smukt designet, inspireret af den flotte manta rokke. Formålet med projektet er at kombinere flot design og høj performance. Top modellen har 120 hk, kan køre 2 timer og op til 80 km/t.

Mens Tarform opfylder leverancerne af den skræddersyede Tarform Luna-motorcykel, løfter de sløret for den konceptdesignet Tarform Raye, en helt elektrisk vandscooter.

Inspirationen bag Tarform Raye kommer fra manta ray.
Dette æteriske væsen er en af ​​verdens mest intelligente livsformer.
I over 120 millioner år har manta ray svømmet ubesværet i den stille oceaniske verden. Dens yndefulde bevægelser og unikke kropsstruktur med høj fremdriftseffektivitet inspirerede designet af Tarform Raye.

At oversætte oplevelsen af ​​en elektrisk motorcykel til vandet var den mest naturlige forlængelse af vores bilsortiment. Tarform Raye er en elektrisk jetski, der kombinerer biomorfisk design, plantebaserede materialer og modulær teknologi.

Hensigten er at skabe et letvægtsvandfartøj, der ville give følelsen af ​​at køre på en elektrisk motorcykel på vandet, der kombinerer høj ydeevne og fremragende håndtering.

Raye vil dele den samme teknologi fra Tarform Luna med over-the-air opdateringer, maskinlæring og sensorteknologi for en problemfri og forbundet oplevelse.

Målet for tophastigheden vil være omkring 50 mph, med øjeblikkeligt drejningsmoment og acceleration via en elektrisk vandstrålefremdrift. Modellen kommer i 2 forskellige effekt- og rækkeviddekonfigurationer med en effekt fra 70-120 hk og 1-2 timers rækkevidde.

Karrosseriet vil være tilgængeligt i genanvendt kulfiber eller Tarforms proprietære plantebaserede komposit. Målprisen starter ved $68.000 for en skræddersyet model med et sæt unikke personlige præg.

Er du interesseret i at følge udviklingen og blive ejer, så udtryk din interesse her. Tarform Raye er i øjeblikket i koncept- og designstadiet, alt visuelt udseende og specifikationer kan ændres. Der er endnu ikke fastsat en lanceringsdato for produktionen.