Veter Models Racer V3

Racer V3 er et super flot 1:32 Formel 1 byggesæt fra vores ukrainske leverandør Veter Models. Byggesættet er klart den flotteste formel 1 racer på markedet til prisen. Kombinationen af træ og plast er i dette tilfælde perfekt. Du får 223 dele og 3-5 timers sjov byggeproces.

Er du vild med Formel 1 så bør du seriøst overveje dette byggesæt. 1:32 modellen er på den ene side simpel, men har samtidigt mange detaljer både visuelt og funktionelt. Et virkeligt flot design som Veter Models har ramt et vidst sted på bagsiden af kroppen. Byggesættet er lavet af slidstærkt træ og højkvalitets plast. Materialerne er dermed mere pålidelige og stærke end almindelig krydsfiner. Samtidigt er der ikke mange Formel 1 byggesæt på markedet som alle kan give sig i kast med. Men det kan man med dette sæt. Modellen kræver som alle andre af vores modeller ikke yderligere værktøj men er Plug & Play til at bygge direkte fra æsken.

Funktionalitet:
– Modellen drives ved hjælp af en metalfjeder som er forbundet med et akselsystem. Systemt kan skrues op ved at løfte motorhjelmen bag på bilen (kører op til 5m)
– Åbne-mekanisme til motorrum hvor metalfjederen trækkes op
– Rattets kan dreje og er dermed forbundet med forhjulene

Det praktiske:
Byggesættet samles uden lim eller værktøj i øvrigt. Alt du skal bruge er i æsken. Byggeprocessen består i at du får leveret nogle ark med træ og plast komponenter som du skal sætte sammen jævnfør byggevejledningen. Derudover medfølger en paraffin-stift som skal bruges til at smøre nogle af de bevægelige dele som anført. Vejledningen er på engelsk.