Veter Models Speedfighter

Speedfighter er en replica jæger fra anden verdenskrig. Et super spændende byggeprojekt som bliver en flot udstillingsmodel efterfølgende med forskellige funktionelle detaljer. Vi garanterer det bliver et hyggeligt byggeprojekt.

Følelsen af frihed! Det finder du i den mekaniske flymodel fra Veter Models. Tag rattet af anden verdenskrigs jæger i dine hænder. Nyd linjernes på designet og de mange funktionaliteter. Driftsmotoren- og propelbrølet giver dig mulighed for at kaste dig ud i kunstflyvningsverdenen. Hyldest til alle drømmere!

Funktionalitet:
– Modellen drives ved hjælp af en metalfjeder som er forbundet med et akselsystem der får propellen til at dreje rundt (modellen kører op til 1 meter på en jævnt underlag)
– Bevægelige stempler i motoren
– Landingstel der kan folde sig ind
– Åbning af cockpit og få adgang til rat og pedaller der kontroller maskinens forskellige funktioner

Leverandøren/Brandet:
Veter Models er en ukrainsk leverandør der ligger meget tæt på kampene i syd Ukraine. Vi har valgt at støtte leverandøren gennem køb af deres produkter. Men det var et nemt valgt, da de har nogle produkter der er best-in-class for deres kategori. En såkaldt win-win. Veter Models udvikler løbende nye modeller indenfor motor- og køretøjssegmentet så vi ser frem til hvilke nye designs de tryller frem.

Det praktiske:
Byggesættet samles uden lim eller værktøj i øvrigt. Alt du skal bruge er i æsken. Byggeprocessen består i at du får leveret nogle ark med træ og plast komponenter som du skal sætte sammen jævnfør byggevejledningen. Derudover medfølger en paraffin-stift som skal bruges til at smøre nogle af de bevægelige dele som anført. Vejledningen er på engelsk.