Veter Models Speedster V2

Speedster V2 er et skønt 1:24 byggesæt med de sædvanlige kvaliteter vi sætter pris på. En spændende byggeoplevelse, flot design, høj kvalitet, mange funktionaliteter samt en smuk og elegant udstillingsmodel.

Fart, vind i ørerne, adrenalin i blodet – alt dette er indbegrebet af Speedster-V2. En mekanisk sportsvognsmodel af højkvalitetsplast og slidstærkt krydsfiner – kombinerer kraft med elegance, design med styrke og funktionalitet med holdbarhed.

Elegancen ligger i formerne, det spændende i funktionaliteterne og følelsen i helheden. Under motorhjelmen er der en flot V-formet 8-cylindret der har en fuldt fungerende motor med bevægelige cylindre. Under driften kan du observere, hvordan motorstemplerne bevæger sig, og modelhjulene sættes i gang. Rattet er ikke bare en indretningsdetalje, det er også forbundet med forhjulene. Der er også installeret en affjedring på det forreste chassis, som absorberer bumpene i bevægelse. Alt sammen som i en rigtig racerbil. Byg bilen som en rigtig ingeniør og overrask dine gæster og venner med den flotte model som du selv har samlet.

Funktionalitet:
– Modellen drives ved hjælp af en metalfjeder som er forbundet med et akselsystem skaber fremdrift (modellen kører op til 3 meter)
– Gearskifte til forlæns eller baglæns kørsel
– Rat forbundet til forhjul
– Affjedring
– Motorhjelm og baggagerum kan åbnes