Asetek SimSports® Pagani Huayra R Sim Racing Pedals

Danske Asetek har lavet et smukt og avanceret sæt pedaler i samarbejde med Pagani.

‘Pagani Huayra R Sim Racing Pedal Sæt er bragt til live gennem et unikt samarbejde mellem Asetek SimSports og Pagani Automobili. Drevet af en fælles passion for ydeevne og innovation er Asetek SimSports og Pagani Automobili gået sammen for at give den tætteste oplevelse, du kan komme på adrenalinsuset ved at køre en Pagani Huayra R – en af ​​verdens mest eksklusive, højtydende hyperbiler.

Den virkelige Pagani Huayra R-banebil er et design med enorm skønhed og ydeevne. Den rummer 850 hestekræfter og et drejningsmoment på 750 Nm i en kun 1.050 kilogram krop. Fremstillet i kun 30 enheder med en basispris på EUR 2,6 millioner (inklusiv skat), er denne så eksklusiv, som en superbil bliver.

Pedalarmene og fodpladerne på Pagani Huayra R Sim Racing Pedal Set er baseret på det nøjagtige design, der bruges i selve hyperbilen, med kun et par justeringer for at passe til simracerbrug. Den medfølgende elastomer er designet til at give følelsen af ​​Huayra R’s bremsepedal ved hjælp af Asetek SimSports’ T.H.O.R.P.™ bremsesystem (Twin Hydraulic Opposing Rapid Pistons).

De hydrauliske sim-racingpedaler er plug’n’play ud af boksen ved hjælp af Asetek SimSports RaceHub™-softwaren, som er skræddersyet til Huayra R sim-racingpedalerne. RaceHub muliggør hurtig og nem tilpasning af pedalindstillingerne samt den konfigurerbare ARGB.