Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatecs nye Formel 1 rat er officielt licenseret af Formel 1™ og tager din SIM Racing til et helt nyt niveau. Spækket med den nyeste innovation og høj kvalitet, kan du ikke længere give udstyret skylden for du ikke kom i mål først.

Med et officielt licens fra Formel 1™ har Fanatec udviklet dette nye ultimative F1 Rat til SimRacing som kan benyttes til PC, Playstation og Xbox. Der er ikke noget at sige til at rattet oplever ekstrem popularitet for det tager din SIM oplevelse til helt nye højder med deres Direct Drive-teknologi. Fanatecs partnerskab med Sony Interactive Entertainment betyder også, at Podium Racing Wheel F1® fungerer problemfrit med alle PlayStation 4- og PlayStation®4 Pro-systemer®.

OFFICIELT LICENSERET AF FORMEL 1™
Podium Racing Wheel F1® kombinerer banebrydende teknologi med mange års erfaring med simuleringshardware. Fanatec® Direct Drive er et af de mest realistiske force feedback-systemer nogensinde oplevet på en konsol.

OFFICIALLT LICENSERET TIL PLAYSTATION 4™.
Dette racerhjul definerer den nye standard for esportskonkurrencer på PlayStation™. Det har matchet kompatibilitet med CSL Elite Racing Wheel til PS4™ og derfor godt understøttet af alle vigtige racerspil. Kompatibilitet er testet og certificeret. Bare tilslut det og kør.

FYLDT MED FANATEC INNOVATION
11 knapper, 12-vejs multipositionskontakter, tommelfingerkodere, vippekontakter; Fanatec har pakket et stort antal knapper ind i dette kompakte hjul, ergonomisk placeret for hurtig adgang. RevLED’er med ni flerfarvede lysdioder kan vise motoromdrejningstal og optimalt skiftepunkt, og de to flag-LED-bjælker (FlagLED’er) med tre flerfarvede lysdioder kan indikere dækslid, brændstofniveau eller indgående radio.

DET MEST AUTENTISKE PADDLE SYSTEM
Podium Advanced Paddle Module giver to kniv skarpe skiftere, der genererer et solidt og skarp fornemmelse for hvert skift og to ekstra magnetiske padler til funktioner som DRS. Dobbelt analoge koblingspadales tillader F1-stil® launch control ved at foruddefinere koblingspunkt.