Aston Martin AMR-C01 Simulator

AMR-C01 er det første produkt, der kommer fra et nyt partnerskab mellem Aston Martin og det britiske teknologiselskab, Curv Racing Simulators.

Dette er den første luksussimulator til hjemmeracing brug, der er designet af Aston Martin.

AMR-C01 er designet til at se både godt ud og have en høj ydeevne i de mest luksuriøse spillelokaler. Uanset om brugeren er en dedikeret Esports-konkurrent eller en racerkører i den virkelige verden, der ønsker at finpudse deres færdigheder inden deres næste løb, leverer AMR-C01 en enestående fordybende oplevelse.

Forsiden af ​​karrosseriet er lavet i kulfiber og er formet til at påkalde sig den karakteristiske Aston Martin Racing-grill. AMR-C01 har et kraftfuldt udseende, men holder samtidig det niveau af raffinement og overfladekvalitet og finish, som kunderne forventer af enhver Aston Martin.

Monocoquet er i kulfiber og giver en stiv struktur, hvis design også bidrager til simulatorens sportslige look. Siddepositionen afspejler Aston Martin Valkyrie og tilføjer en futuristisk hyperbil-følelse til simulatoren.

Curv Racing Simulators er en britisk producent af racersimulatorer. Grundlagt af den tredobbelte Le Mans-vindende Aston Martin Work-chauffør, Darren Turner, udnytter Curv al Turners erfaring fra over to årtiers arbejde med banebrydende Formel 1-simulatorer.