DJI Mini 3 Drone

DJI har netop lanceret denne mere prisbevidste model af deres maj 2022 lancerede model som er en høj kvalitetsdrone. Du får en af de bedste droner på markedet til prisen, som kan lave 4K 30 FPS optagelser i op til 50 min af dine fantastiske udendørsoplevelser.

DJI Mini 3 er en kompakt, ultralet kameradrone bygget til eventyr. Den byder på forlænget batterilevetid, detaljerig 4K HDR-video og sjove funktioner som True Vertical Shooting til sociale medier-optimerede billeder. Uanset om du fanger en episk roadtrip eller bare en dag i din egen baghave, så er Mini 3 en drone der passer til dit behov.

Optag i blændende 4K HDR med naturtro farver både dag og nat. Mini 3’s kamera er udstyret med en 1/1,3″ CMOS-sensor med dobbelt indbygget ISO og HDR-teknologi på chipniveau. I løbet af dagen kan du fange højlys- og skyggedetaljer for mere nuancerede visuelle resultater med større dybde. Fortsæt med at fange klart og levende, selvom dagen bliver til nat.

Et innovativt design giver kameraet flere muligheder med en stor vinkel vipning. Og med et hurtigt skift til True Vertical Shooting er selv uformelle billeder slående og klar til deling.

Mini 3 er udstyret med DJI O2 digital videotransmission og har en stærk anti-interferensevne og en maksimal transmissionsrækkevidde på 10 km, så du kan udforske og fange med større klarhed.