Fjernstyret Kategori

Vi arbejder på at Play Hard bliver stedet man tager hen, når man skal finde det bedste sjov og ballade til voksne med benzin i blodet😊 For at komme det et skridt nærmere, til netop at være det sted, sælger vi nu fjernstyrede produkter i forskellige former. Vi støtter op om HPI Racing, som i øvrigt er dansk ejet, så vi håber I vil gøre det samme.

Vi arbejder løbende på at skabe flere spændende produkter og oplevelser, så vi skaber så mange muligheder som muligt for at voksne med benzin i blodet kan have det sjovt. Det er nogle gange med to skridt frem og ét tilbage.

I december 2023 startede vi med at tilbyde Traxxas produkter, som er et amerikansk brand inden for Remote Control. Vi blev i slut december kontaktet af grossisten i Norden, Minicars.se, fordi de mente vi solgte Traxxas produkterne alt for billigt til jer. De har derfor udelukket os for salg af deres produkter.

Vi vil dog gerne tilbyde jer det bedste, så vi gik straks i gang med at finde nogle produkter som kunne alt det vi gerne vil. Høj fart, fedt design, sublime køreegenskaber, adrenalin og spænding. Det fandt vi i HPI Racing. Derudover er HPI Racing ejet af en virksomhed her i Danmark, nemlig Vestergaard Group. Vi har derfor besluttet at bakke op om HPI Racing og håber I vil gøre det samme. Det betyder i mellemtiden ikke at vi ikke vil sælge andre brands, men det betyder HPI, og Maverick som også er et brand under HPI, kommer til at være en primær del af vores sortiment.

Se gerne de fede produkter igennem på vores webshop, hvor du finder produkter til begynderen, de øvede og dem der vil bygge selv. Fælles for dem alle er, at det er høj kvalitet og mange er lynhurtige med over 100 km/t.

God fornøjelse 😉