Redcat – RC Harvester Scout 800A

Er du til RC Crawlers, så tag et kig på den sprit nye Generation 9 Remote Controlled RTR Trail Truck fra Red Cat. Gen9 er fyldt med fede funktioner og har en to-trins transmission, så du kan udfordre vennerne i terrænet.

Hvis du leder efter en RTR trail truck med ubegrænset potentiale, har du fundet den med Gen9 fra Redcat. Gen9 er fyldt med vigtige funktioner og har en to-trins transmission, nydesignede portalaksler, præcisionsaffjedringsgeometri med nul bump styring, nye dæk med høj greb, styreservo med højt drejningsmoment, justerbar akselafstand og en meget detaljeret krop med et bageste drejningsmonteringsdesign.

Når du ser på Gen9, kan du ikke undgå at bemærke den omhyggeligt udformede officielt licenserede International Scout 800A krop. Kroppen er støbt i tre separate stykker, hvilket giver mulighed for et mere realistisk interiør i fuld dybde. Kroppen er indvendigt afstivet og bruger en bageste låsende drejemekanisme med dobbelte kvart omgange foran. Dette system sikrer pålideligt kroppen på plads og giver nem fjernelse, når det er nødvendigt. Siderne af kroppen stikker pænt ind i de sprøjtestøbte plastik klippeskydere for minimal ophængning over takkede sten. Vi har også inkluderet mange sprøjtestøbte plastdetaljer, der virkelig får denne krop til at skille sig ud.

Gen9 er designet til at bære 14 LED-lys. Mens lygterne sælges separat, er der plads til to instrumentbrætlys, fire forlygter, to baglygter, to baklygter og fire stenlygter placeret inde i skærmbrøndene. Al monteringshardware er inkluderet, så det vil være en leg at sætte Gen9 op til natcrawl.