Traxxas TRX-4 Defender

Traxxas nye Defender TRX-4® Scale og Trail® er en af de bedset crawlers til dato med ekslusive portalaksler der sikrer maksimal frihøjde.

‘Traxxas TRX-4® Scale og Trail® Crawler er et helt nyt Traxxas-design, der er fyldt med innovation, der øjeblikkeligt forælder status quo med spændende nye funktioner, alsidighed og kapacitet. Med andre ord, vi byggede den på Traxxas måde, robust, kraftfuld og klar til sjov!

Under det autentiske skala-look er en maskine bygget til ekstrem off-road-kapacitet, der tager dig til nye steder og nye eventyr. Eksklusive portalaksler leverer maksimal frihøjde, der dramatisk forvandler “no way” til “no problem”. Uanset om du nyder udendørs stier eller bliver teknisk på klipperne, giver de fjernlåsende for- og bagdifferentialer og høj/lav rækkevidde transmission en uovertruffen alsidighed.

TRX-4 Defender ser ikke kun flot ud, men den har fantastisk off-road evner. Traxxas har udstyret den med portalaksler, fjernbetjente låsedifferentialer og en Titan-motor, der forsynes af et 6- eller 7-cellers Ni-MH-batterier. Alt sidder fint fastgjort til det kraftige stålrammechassis og GTS aluminium støddæmpere. Den her model handler ikke om fart, men mere om omhyggelig planlægning af din vej, mens du klatrer over alle mulige forhindringer.