Traxxas XRT

Traxxas har lanceret et helt nyt performance monster kaldet XRT i 1:6 skala og med en hastighed der først topper over 100 km/t. Hvis du vil have en mere vanvittig RC bil end naboen, så er dette bilen du skal eje.

Det spritnye 1:6 skala monster fra Traxxas, XRT, er landet. Modellen er på størrelse med deres hidtid største model X-Maxx 8s. XRT er udviklet udelukkende til high performance og speed og kan nå en hastighed på over 100 km/t. Hvis du vil have en mere vanvittig RC bil end naboen, så er dette bilen du skal eje.

XRTs lave tyngdepunkt, ultra-brede holdning og lavprofilerede krop giver sublim kontrol. De dobbelte 6700 4s-batterier og styreservoen er placeret til at placere vægten så lavt som muligt i chassiset og give beskyttelse til disse kritiske komponenter.

Traxxas XRT™ forener race-inspireret design og teknik med kraft og styrke. Resultatet er en helt ny platform med skarpe reflekser og hidtil uset stabilitet, der er i stand til at udnytte det øvre område af ekstrem 8’er kraft og hastighed.

XRT-ydeevne og holdbarhed begynder med dens helmetal 8s-drivlinje. Metal 4-gears differentialer og stål drivaksler er forbundet af en højstyrke ekstruderet aluminium centeraksel. Det er en præcisionskonstrueret opskrift, der har vist sig at være fantastik som på X-Maxx.

XRTs patentansøgte klipløse krop kan nemt fjernes og installeres på få sekunder, og alligevel låses det på plads med god styrke og sikkerhed. Systemet bruger et bur inde i kroppen for at minimere flex og vrid, mens eksterne glidere er strategisk placeret for at beskytte kroppen.