Cmacewheel K20

Original price was: 11.595,00 DKK.Current price is: 10.595,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Leder du efter en cool elcykel, så er K20 fra Cmacewheel en mulighed. Designet efter et retro motorcykel, er det en elcykel folk vender sig om efter. Med et letvægtsaluminiums stel, hydrauliske skivebremser, flot farve LCD display og en 750 watt motor der leverer 45 km/t i topfart samt en 30 % stigningsevne og rækkevidde op til 75 km på en opladning, så er du virkelig godt kørende..

Beskrivelse

Højkapacitets 48V 15Ah batteri
Udstyret med et kraftfuldt 48V 15Ah batteri tilbyder K20 en imponerende rækkevidde både hvad angår ren elektrisk og assisteret køretilstand. Rytterne kan forvente en rækkevidde på 40 kilometer i ren elektrisk tilstand og 60 kilometer med assistance.

Letvægts stel af aluminiumslegering
K20 er konstrueret med en holdbar og let aluminiumslegeringsramme, der sikrer en robust, men alligevel adræt kørsel. Rammematerialet giver en god balance mellem styrke, holdbarhed og manøvredygtighed.

Hydraulisk bremse og hydraulisk affjedret forgaffel
K20 har hydrauliske bremser, der giver pålidelig og responsiv stopkraft. Derudover forbedrer den forreste hydrauliske affjedrede gaffel kørekomforten ved at absorbere stød og vibrationer fra ujævnt terræn.

Yolin farveskærm LCD måler
K20 har en Yolin Color Screen LCD-måler, der giver ryttere klare og letlæselige oplysninger om hastighed, batteriniveau, tilbagelagt distance og andre vigtige køredata.

Alsidigt design
Med en IP65 vandtæt klassificering er K20 designet til at modstå forskellige vejrforhold, hvilket sikrer holdbarhed og pålidelighed. Den inkluderer også praktiske funktioner såsom for- og bagskærme, baglygte og et bagsædebeslag med en maksimal belastningskapacitet på 50 kg, hvilket tilføjer bekvemmelighed og nytte til cyklen.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøj
1 x Luftpumpe
1 x Mobilholder
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
YAMAWAY International Limited (CMACEWHEEL EBIKES CO., LTD) startede i 2012 i HongKong, Kina. CMACEWHEEL er dermed en af de mere erfarne i gamet ift. mange andre elcykel brands. Virksomheden designer og udvikler selv deres elcykler og får derefter andre produktionsenheder til at producerer deres enheder som de derefter tester. Virksomheden fokuserer på kvalitet, kundekomfort og design.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 40 km
Max Rækkevidde med assistance: 60 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 20″
Vægt: 33 kg

Bremser: Hydraliske skivebremser
Batteri: 48V 15Ah
Produktdimensioner: 1780 mm x 1100 mm
Anbefalet højde: 155 cm – 190 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP65
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 1 år
Foldbart: Nej
Gear: 7
Geargruppe: Ikke kendt

Pakkestørrelse: 1480 mm x 260 mm x 860 mm
Brutto Pakkevægt: 35 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser