Elwing Cloudwheel Donut 120 mm Offroad

1.895,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Cloudwheel Donut 120 mm Offroad hjul er super cool. Både hvad angår de farver du kan vælge, men lige såvel at Donus serien er designet til at du kan køre i terræn, ved at have unik stødabsorbering af dit elektriske skateboard samt et specialdesignet dækmønster til at optimere trækkraften i terrænet. Vær obs på at du ikke kan køre på våd vej med disse dæk Du skal desuden have dual motor for at kunne bruge Cloudwheels til dit elektriske skateboard.

Beskrivelse

Cloudwheel-mærket er et brand der leverer terrængående gummihjul. De har patenteret dæmpningsteknologi og kan bruges til Elwings elektriske skateboards i Dual motor versioner.

Donut serien er design til dig der gerne vil køre i terrræn.

OPMÆRKSOMHEDPUNKTER:
– Ikke kompatibel med enkeltmotorversioner.

Indhold:
2 stk frihjul diameter 120 mm
2 stk gummier til Powerkit V2 motorer diameter 120 mm
1 stk Monteringssæt
4 stk Cloud wheel Riser Pads og 8 stk FHC M5x45 skruer (Til Cloud wheel monteringen)

Patenteret
CLOUDWHEEL Donut har eksklusiv patenteret DFC-dæmpningsteknologi, som kan filtrere de fleste vibrationer fra sammenlignet med traditionelle PU-hjul.

Bedre stødabsorbering
CLOUDWHEEL Donut vs. Gadegummi
Cloudwheel Donut 120 er i gennemsnit 30 % tykkere end gadegummi, og giver uovertruffen kørekomfort. Jordens ujævnheder udjævnes og tillader jævn glidning selv på ujævnt terræn.

Buet hjul og unik slidbane
Det buede slidbanedesign gør, at skateboardet effektivt kan øge hjulets greb og anti-skrid, når det glider ved høj hastighed.

Hurtigere
CLOUDWHEEL Donut-gummi med en diameter på 120 mm kan øge den maksimale hastighed på din tur med 10 km/t sammenlignet med normale 90 mm-gadehjul.

Specifikationer

Diameter: 120 mm
Bredde: 64 mm
Hårdhed: 78A
Vægt: 2,35 kg
Anvendelse på våd vej: Ikke anbefalet

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser