Happyrun HR-2006

7.695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Happyrun HR-2006 er et godt bud på en foldbar robust elcykel i høj kvalitet. Med Shimano komponenter, et smart LCD display og god affjedring på forgaflen har du en god gedigen elcykel, der er nem at transportere og kan fuld foldes på 10 sek. Motoren er på 350 watt så der er masser af kraftoverskud til stejle bakker og modvind.

Beskrivelse

Holdbarhed
Denne elcykel er lavet af en aluminiumsramme, der kan tåle en maksimal vægt på 150 kg, og er utrolig let. Hele elcyklen vejer 29 kg, hvilket er lidt relativt til andre lignende elcykler.

Hurtig hastighed
Happyrun HR-2006 elcykel med en 350W børsteløs motor med aluminiumshjul vil give dig stor kraft. Med 10Ah Li-ion batteri understøttelse kan du få op til 25 km/t og 50 km-60 km lang rækkevidde.

Sjov kørsel
HR-2006 er en kompakt og let folde elcykel med enkel betjening, sikkert bremsesystem, tager kun 10 sekunder at gå fra 0 til 25 km/t.
Du kan køre i både ren elektrisk og ren menneskelig køretilstand. Shimano 7 speed controller giver dig enhver kørefølelse, du ønsker. Bær venligst din hjelm!

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
HappyRun er etableret i 2014 i Kina med ønsket om at tilbyde specielle SUV Ebikes og City SUV bikes og gøre brandet en del af en cool livsstil. Ebike SUV’en er en blanding af elegance, ydeevne og bæredygtighed. Designet til eventyrentusiaster, der ønsker at udforske ud over byens grænser, men alligevel bevidste om deres CO2-fodaftryk. Den tilbyder gode terrænegenskaber, der giver ryttere mulighed for at tage deres vej, hvor der ikke er en. Selvom denne robuste cykel er hårdfør og robust til udfordrende terræn, går den ikke på kompromis med komfort eller stil.

Fødslen af ​​HappyRun markerede et vendepunkt inden for bæredygtig mobilitet. Mærkets mission stoppede ikke ved at skabe top-tier produkter; de havde til formål at dyrke et gladere samfund af rejsende. Ved at gøre det solgte de ikke blot e-cykler; de tilbød en forhøjet livsstil, en erklæring om miljøvenlig bevidsthed og et løfte om glædelige forlystelser.

I dag står HappyRun synonymt med glædesfyldte rejser, miljøansvar og kvalitet uden kompromis.

Specifikationer

Motor: 350 W
Max speed: 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 30 km
Max Rækkevidde med assistance: 50 km
Stigningsprocent: 25%
Dæk: 20″
Vægt: 29 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 36V 10Ah
Anbefalet højde: 165 cm – 195 cm
Max. vægt: 150 kg
Ladetid: 7 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX5
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1000 mm x 490 mm x 790 mm
Brutto Pakkevægt: 35 kg
CE-Godkendt: Ja

Skærm: 886 LCD
Ridemodel: Gå, Power Assist, Ridning
Lys: LED frontlys

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIT VALG AF EL-CYKEL.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser