Hidoes B3

Original price was: 13.995,00 DKK.Current price is: 12.995,00 DKK.

På lager

Leveringstid: 7-10 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Elcyklen B3 fra Hidoes er bare for cool. Den har stil, flot design og performance på samme tid. En lækker feature er at elcyklen har en tophastighed på 60 km/t, men du kan selv låse hastigheden til 25 km/t. Ud over et smukt design, får du en 7 trins Shimano geagruppe, dobbelte hydrauliskes skivebremser, flot LCD display og massere af stødabsorbering. Et godt valg for den stilbevidste.

Beskrivelse

Kraftig motor og holdbart batteri
Elcykel til voksne er udstyret med en kraftig 48V 1200W højhastigheds børsteløs motor med 48V, 17,5Ah højkapacitetsbatteri tilføjer større klatreevne og kan nå en maksimal hastighed på 37MPH (60km/t). Den kan køre 45 km pr. opladning i ren e-bike-tilstand og op til 60 km i assisteret cykeltilstand til dine daglige pendler behov.

Holdbar og stødabsorberende
Holdbare dobbeltlags aluminiumsfælge og stødabsorberende ramme sikrer jævn kørsel selv på ujævne veje. Den fortykkede stødabsorberende forgaffel kan låses og justeres. Ebikes til voksne kan komfortabelt tilpasse sig forskellige vejstrækninger, har en god stødabsorberende effekt og modstår effektivt påvirkningen af ​​kroppen. Den sikre lastvægt er 120 kg.

Smart LCD-skærm
Elcykel til voksne er udstyret med HD smart målerdisplay, inklusive hastighedsvisning, batteristrømvisning, kilometervisning. Du kan have flere valg af hastighedstilstand. Du kan nemt spore kørehastigheden og kilometertal samt den resterende strøm på batteriet når som helst for at undgå at løbe tør for strøm. Plus- og minusknapperne bruges til at indstille gearet, og der er hornknapper og lysknapper på håndtaget for yderligere at beskytte din sikkerhed.

Shimano 7-trins gear og dobbelte skivebremser
Shimano 7-gears gear øger stærkere bakke-stigningsevne og større terræntilpasningsevne end 7-trins gear. Det er praktisk at køre op ad bakke, ned ad bakke eller ren acceleration. De forreste og bagerste dobbelte skivebremser giver god bremseevne. Dækkene er lavet af skridsikre og eksplosionssikre materialer. Mønsteret på dækkets overflade er skridsikkert og slidstærkt og har et stærkt greb og punkteringsmodstand for at sikre sikker kørsel.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Pumpe
1 x Værktøjskit
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Grundlæggeren af ​​Hidoes dedikerede sig til flere års udvikling og designforfinelse hvorefter han fik skabt de første Hidoes e-bikes i Kina. De er stilfulde og kraftfulde cykler, der tilbyder det bedste fra sports og mobility verdenen. Hidoes Electric Bikes er derfor blevet til elcykler mere end et transportmiddel, de er blevet til en livsstil for flere. Det er en måde at udforske verden omkring dig, komme i kontakt med naturen og mærke vinden i håret. Uanset om du pendler, løber ærinder eller bare tager en afslappet tur.

Specifikationer

Motor: 1200 W
Max speed: 60 km/t – Kan låses til 25 km/t
Max Rækkevidde ren El: 45 km
Max Rækkevidde med assistance: 60 km
Stigningsprocent: 20%
Dæk: 26″
Vægt: 28 kg

Bremser: Hydrauliske skivebremser
Batteri: 48V 17,5Ah – Vær obs på at batteriet ikke kan tages af elcyklen ved opladning.
Produktdimensioner: 2040 mm x 1140 mm x 920 mm
Anbefalet højde: 165 cm – 200 cm
Max. vægt: 120 kg
Ladetid: 8 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IP65
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Front
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 7
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 1620 mm x 290 mm x 780 mm
Brutto Pakkevægt: 42 kg
CE-Godkendt: Ja

Materiale: Aluminiumslegering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTIMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE AT DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER TIL DIN BESLUTNING AF HVILKEN EL-CYKEL DU SKAL VÆLGE.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser