Just1 Iris 2.0 Racer

695,00 DKK

På lager

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

JUST1s Iris Racer er udviklet med professionelle motocrosskører og er velegnet til alle, begyndere som øvede, og garanterer fremragende ydeevne i form af udsyn, beskyttelse og kvalitet. Crossbrillerne er designet i Italien og har anti-dug og anti-UV.

Beskrivelse

JUST1 IRIS 2.0 CROSSBRILLER
Iris 2.0 Offroad er en serie af professionelle motocross- og MTB-briller, der er velegnet til alle kører uanset niveau og garanterer fremragende ydeevne i form af udsyn, beskyttelse og kvalitet. Det er uanset om du kører motocross, elløbehjul, elskateboards, elcykler, ATV eller andre lignende discipliner.

De unikke kvaliteter ved denne serie er mangfoldige og giver dig en konkurrencefordel for alle tohjulede elskere. Linse glassene installeret på denne crossbrille model repræsenterer en reel garanti i motocrossens verden om at du er nogen om snakken. Crossbrillerne er designet i Italien og har anti-dug og anti-UV, for ikke at skabe kondens inde i masken, hvilket er generende for synsfeltet, og for at beskytte dine øjne mod solens stråler.

Features:
– Just1s “outrigger” system fordeler trykket jævnt for den bedst mulige pasform.
– Just1s ansigtsskum med variabel densitet giver en perfekt pasform fra brille-til-ansigt.
– Beskyttelse og perfekt pasform til dem, der bærer briller.
– Aftagelig næsebeskytter, der integreres med stellet for at garantere stabilitet og beskyttelse under alle forhold.
– Objektiv fremstillet i Italien: anti-dug, anti-uv og ridsefaste linser for overlegen optik.
– Linse designet til at passe til roll off system.
– 45 mm bred rem, silikonebelagt rem for at eliminere glidning.
– I æsken: ekstra klar linse, næsebeskytter, stak af afrivning, mikrofiberpose, klistermærker

JUST1 crossbriller serier:
Nerve: Nerve er JUST1s ultimative crossbriller med mange års intensiv udvikling. Udviklet til at give maksimal beskyttelse og performance til både begyndere og top-elite kørere. Fokus på maksimalt udsyn, anti-dug og beskyttelse af øjnene.

Nerve Plus: Disse crossbriller er for kørsel i udfordrende terræn med mudder og jord, sprøjtende om ørerne. Crossbrillerne er kendetegnet ved at de har en Roll-Off feature, så du kan rense linse glasset og få klart udsyn igen på millisekunder imens du kører.

Iris 2.0: Iris 2.0 er crossbriller i JUST1s midtersegment. Du får nogle crossbriller der har foksu på høj sikkerhed og giver unik anti-dug og UV beskyttelse

Vitro: Vitro er den mest kosteffektive crossbrille serie som JUST1 har udviklet. Crossbrillerne kommer med klart linseglas og er anti-dug beskyttet, så du så vidt muligt undgår et sløret syn når du er ude på din motocrosser, elløbehjul, elcykel, elskateboard eller hvilket andet offroad køretøj du er ude at køre på.

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilationssystemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Specifikationer

Kan bruges til alle crosshjelme og kan også tilpasses børnemodeller.

Elastikrem på crossbriller:
Ultra bred 45 mm rem med silikone for maksimalt greb

Linseglas:
IRIS 2.0 Racer: – Blå tonet glas

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser