Just1 J22 F Frenetik

3.395,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Just1 J22 F crosshjelm-serien har alle de nyeste og bedste teknologier fra Just1 og indenfor motorcykel- og motocross-branchen. J22 F er en smule billigere end J22 serien, da skalmaterialet på crosshjelmen er udskiftet fra det dyre kulfiber til glasfiber. Stadig ekstremt stærkt materiale men til et lavere pris. Crosshjelmen bliver løbende forbedret i samarbejde med topatleter indenfor Motorcross og er konstant state-of-the-art. Crosshjelmen er også perfekt til offroad sport indenfor elløbehjul og elcykler.

Beskrivelse

JUST1 fik sin debut i Motocross-verdenen med den revolutionerende J12 hjelm, som øjeblikkeligt omdefinerede trends med hensyn til beskyttelse og design i MX verdenen. Erfaringerne og succeserne opnået i løbet af de sidste 10 år har været en væsentlig faktor for at opdage nye tekniske og stilistiske grænser inden for cross hjelmdesign.

J22 crosshjelmen er resultatet af dedikeret hjelm forskning samt tæt samarbejde med top elite kører inden for Motocross World Championship (MXGP, MX2 og MX3). Crosshjelmen er resultatet heraf og har sigtet mod at forbedre performance ved at hjælpe kørerne med at sikre bedre sikkerhed og bedre komfort under konkurrence.

J22 crosshjelmen er, som alle andre af Just 1s produkter, godkendt og certificeret til brug for øverste hylde, både hvad angår motorsport og offentlig vej. Du kan derfor bruge den til både motocross, MTB, elløbehjul, elcykel og lignende.

Konstruktion i verdensklasse
J-22 er den mest avancerede crosshjelm Just1 nogensinde har produceret. J-22 er designet til at styre lineær og rotationsenergi til hovedet under stød gennem sit S.D.C. system som er en videreudvikling af MIPS systemet. Crosshjelmen sætter et helt nyt niveau for kørerbeskyttelse indenfor off-road både hvad angår motorsport og offentlig vej. MX-kørerer i dag har brug for en crosshjelm, der giver beskyttelse på professionelt niveau, den sekventielle densitetskonstruktion af hjelmtypen, bruger specifikke materialer af forskellig tæthed til at styre kraften fra stød. De to lag har hver deres egen funktion, EPP(rød) og EPS (grå) (se billederne) skaller arbejder sammen i harmoni for at håndtere energi fra forskellige intensitetspåvirkninger.

Materialevalget til crosshjelmen er på J22F udskiftet til glasfiber i stedet for kulfiber. Det er stadig et ekstremt stærkt materiale, men har en lavere pris. Glasfiber er stærkere end ABS materiale som blandt andet crosshjelm serie J38, J39 og J39 er konstrueret med. Alle serie er sikkerhedscertificeret til racing og offentlig vej i Europa og USA.

Hjelm Aerodynamik og Ventilationssystem
Ventilation er afgørende i en tophjelm. Med massivt mund- og øjenbryn og system med flere ventilationsåbninger er JUST1 J22 crosshjelmen designet til at maksimere luftstrømmen til dit hoved. Afprøvet og testet ventilation, der giver mulighed for korrekt udvinding af varme fra crosshjelmen, hvilket giver mulighed for en køligere tur i selv varme vejrforhold. Opmærksomheden er også lagt på metalmembranen integreret på hageventilationsåbningen, hvilket gør det mindre sandsynligt at få jord og andet flyvende snavs ind i disse områder.

Sikkerhedsteknologi – Emergency Removable Chinbar System
Hurtig reaktion i tilfælde af en ulykke er en væsentlig faktor for at minimere skader på en tilskadekommen kører. JUST1 har analyseret hovedtræk ved motocross hjelme for at optimere dette vigtige element. E.R.C. System er en teknisk funktion designet til at fremskynde og gøre fjernelsen af ​​en crosshjelm fra rytterens hoved enklere og sikrere. Ved at trække i en enkelt knap, placeret i den centrale/forreste del af hagebeskytteren, er det muligt at fjerne hele den indre nederste del, bestående af 2 kindpuder og den forreste EPP af hagebeskytteren. Når den er fjernet, bliver det med en enkelt bevægelse muligt at give mere plads og adgang til hovedet på den skadede kører. Dette er et revolutionerende system på motorcykelområdet, Just1 er stolte af at introducere et vigtigt fremskridt i indenfor dette i MX-sporten.

Samme release system gør sig gældende ved impact med skyggen på crosshjelmen, som er designet med et nyt release system, så skyggen hurtigt rykkes af og der dermed undgås yderligere skader.

Just1 Crosshjelm Serier:
Just 1 har følgende serier og hermed en kort beskrivelse af den enkelte:

J-12 Pro Carbon Fiber: Kulfiber er det stærkeste og mest sikre valg til crosshjelme, men også dyrere end andre materialer. Denne hjelm er en smule billigere end J-22, da den ikke kommer med S.D.C eller MIPS systemet.

J-22 Carbon Fiber: Den mest avancerede styrthjelm fra Just1 med topkarakterer indenfor performance, sikkerhed og komfort. Du finder næppe en crosshjelm bedre end denne.

J-22 Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Glasfiberhjelme udmærker sig ved at fordele kræfter ved styrt, hvilket kan være med til at reducere hoved skader. Derudover har J-22 hjelmen et såkaldt S.D.C sikkerhedssystem til at mindske både linær og rotations energi fra styrt, hvilket J-18 ikke har.

J-18 MIPS Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. MIPS-systemet i hjelmen er designet til at hjælpe med at reducere rotationsbevægelsen. Rotationsbevægelse er en almindelig årsag til hjernerystelse og mere alvorlig hjerneskade ved skrå slag mod hovedet. Desuden har crosshjelmen PROTX2™ Antimicrobial Technology til reduktion af bakterier i polsteringen som J-22 serien samt flere luft indtag ift. de billigere serier.

J-18 Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Desuden har crosshjelmen PROTX2™ Antimicrobial Technology til reduktion af bakterier i polsteringen som J-22 serien samt flere luftindtag ift. de billigere serier.

J-38 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. Hjelmen er stort set ens med J-39.

J-39 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. Hjelmen er stort set ens med J-38.

J-40 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. J-40 er lidt dyrere end J-39 og J-38, da den bl.a. kommer med Protx2™ antimicrobial technology til liningen samt Peak Release systemet til skyggen.

De forskellige navne inden for den enkelte serie som Frontier, Absolute osv. referer blot til designet og motivet af malingen af hjelmen.

Størrelsesguide:
XS: 53-54 cm
S: 55-56 cm
M: 57-58 cm
L: 59-60 cm
XL: 61-62 cm
XXL: 63 cm

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilations systemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Specifikationer

Vægt: Ungdomsskal: 1250 +/-50g | Lille voksenskal: 1350 +/-50g | Medium Voksen skal: 1450 +/-50g | Stor voksenskal: 1550 +/-50g
Godkendelse: ECE 22.06
Skal: Glasfiber
Sikkerhedssystem: S.D.C. systemet håndterer linær- og rotationsenergi ved styrt som er en videreudvkling af MIPS
Foring: Ny flad form aftagelig og vaskbar. Ny forings behandling. Protx2™ antimikrobiel teknologi.
Skygge: Nyt Skygge Release System. Peak forlængelse inkluderet.
Ventilation: 9 indsugnings- og 6 udstødningskanaler. Fuldt ventileret EPS-foret hagestang. Integreret ventileret “roost guard”.
Lukkemekanisme: Double D mekanisme
Andet: Action kamera klar

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser