Just1 J39 Thruster

1.195,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

JUST1 J-39 serie er sammen med J-38 serien den mest kosteffektive af JUST1s crosshjelmserier. Crosshjelmen overholder de skrappe europæiske og amerikanske sikkerhedsstandarder. Perfekt til motocross, hurtige elløbehjul og elcykler samt elskateboards og andet offroad sport.

Beskrivelse

JUST1s J39 hjelmserie er produceret af ABS som er en thermoplast og en af de stærkeste plasttyper der findes. ABS er mere kosteffektivt end fiberglas og kulfiber som dyrere hjelme er bygget af. Crosshjelmen leverer stadig topklasse beskyttelse og er dermed certificeret ECE som er kravet for kørsel ved motorsport og på offentlig vej. J-39 er sammen med J-38 den mest kosteffektive af JUST1s modeller. Du får i denne crosshjelm serie utroligt meget for pengene. Høj sikkerhed, høj performance og god komfort. Perfekt til motocross, hurtige elløbehjul og elcykler samt hurtige elskateboards.

Just1 Crosshjelm Serier:
Just 1 har følgende serier og hermed en kort beskrivelse af den enkelte:

J-12 Pro Carbon Fiber: Kulfiber er det stærkeste og mest sikre valg til crosshjelme, men også dyrere end andre materialer. Denne hjelm er en smule billigere end J-22, da den ikke kommer med S.D.C eller MIPS systemet.

J-22 Carbon Fiber: Den mest avancerede styrthjelm fra Just1 med topkarakterer indenfor performance, sikkerhed og komfort. Du finder næppe en crosshjelm bedre end denne.

J-22 Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Glasfiberhjelme udmærker sig ved at fordele kræfter ved styrt, hvilket kan være med til at reducere hoved skader. Derudover har J-22 hjelmen et såkaldt S.D.C sikkerhedssystem til at mindske både linær og rotations energi fra styrt, hvilket J-18 ikke har.

J-18 MIPS Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. MIPS-systemet i hjelmen er designet til at hjælpe med at reducere rotationsbevægelsen. Rotationsbevægelse er en almindelig årsag til hjernerystelse og mere alvorlig hjerneskade ved skrå slag mod hovedet. Desuden har crosshjelmen PROTX2™ Antimicrobial Technology til reduktion af bakterier i polsteringen som J-22 serien samt flere luft indtag ift. de billigere serier.

J-18 Fiberglass: Glasfiberhjelme er stærkere og mere holdbare end ABS hjelme, hvilket ofte resulterer i en længere levetid. Desuden har crosshjelmen PROTX2™ Antimicrobial Technology til reduktion af bakterier i polsteringen som J-22 serien samt flere luftindtag ift. de billigere serier.

J-38 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. Hjelmen er stort set ens med J-39.

J-39 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. Hjelmen er stort set ens med J-38.

J-40 ABS: Hjelm af ABS (thermoplast) er en af de stærkeste plasttyper der findes. Den har en god slagstyrke og overfladehårdhed samt er kosteffektiv. J-40 er lidt dyrere end J-39 og J-38, da den bl.a. kommer med Protx2™ antimicrobial technology til liningen samt Peak Release systemet til skyggen.

De forskellige navne inden for den enkelte serie som Frontier, Absolute osv. refererer blot til designet og motivet af malingen af hjelmen.

Størrelsesguide:
XS: 53-54 cm
S: 55-56 cm
M: 57-58 cm
L: 59-60 cm
XL: 61-62 cm
XXL: 63 cm

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilations systemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Specifikationer

Vægt: 1.380gr +/- 50gr (ECE)
Godkendelse: ECE 22.05
Skal: ABS – Thermoplast
Foring: Ny indvendig foringspasning for forbedret komfort. Aftageligt og vaskbart.
Skygge: Skyggeforlænger medfølger
Ventilation: 8 luftindtag og 6 bagerste udstødningskanaler. Fuldt ventileret EPS-foret hagestang. Integreret “Roost guard”.
Sikkerhed: J.1.E.R. Emergency Cheek Pad Removal System
Lukkemekanisme: Double D mekanisme

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser