Just1 Vitro

495,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

JUST1 Vitro er udviklet med racerfaring i et af de mest udfordrende terræn og offroad miljøer der findes. Udviklet i samarbejde med elitekører har man fundet den perfekte balance mellem pris, kvalitet og performance. Vitro er den mest kosteffektive af JUST1s crossbriller og er optimeret for at undgå dug og sløring af synet samtidig med at sikre beskyttelse af øjnene.

Beskrivelse

VITRO CROSSBRILLER
Vitro serien er udviklet med racerfaring i et af de mest udfordrende terræn og offroad miljøer der findes. Udviklet i samarbejde med elitekører har man fundet den perfekte balance mellem pris, kvalitet og performance.

Vitro er den mest kosteffektive af JUST1s crossbriller og er optimeret for at undgå dug og sløring af synet samtidig med at sikre beskyttelse af øjnene.

Vitro crossbriller kommer med en klart linseglas.

Features:
– Tilpasser sig alle hjelmformer og størrelser
– Skumpolstring med fugttransporterende fleece
– Beskyttelse og perfekt pasform til dem, der bærer briller
– Aftagelig næsebeskytter
– Hurtig og nem linseskift

JUST1 crossbriller serier:
Nerve: Nerve er JUST1s ultimative crossbriller med mange års intensiv udvikling. Udviklet til at give maksimal beskyttelse og performance til både begyndere og top-elite kørere. Fokus på maksimalt udsyn, anti-dug og beskyttelse af øjnene.

Nerve Plus: Disse crossbriller er for kørsel i udfordrende terræn med mudder og jord, sprøjtende om ørerne. Crossbrillerne er kendetegnet ved at de har en Roll-Off feature, så du kan rense linse glasset og få klart udsyn igen på millisekunder imens du kører.

Iris 2.0: Iris 2.0 er crossbriller i JUST1s midtersegment. Du får nogle crossbriller der har foksu på høj sikkerhed og giver unik anti-dug og UV beskyttelse

Vitro: Vitro er den mest kosteffektive crossbrille serie som JUST1 har udviklet. Crossbrillerne kommer med klart linseglas og er anti-dug beskyttet, så du så vidt muligt undgår et sløret syn når du er ude på din motocrosser, elløbehjul, elcykel, elskateboard eller hvilket andet offroad køretøj du er ude at køre på.

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilationssystemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Specifikationer

Kan bruges til alle crosshjelme og kan også tilpasses børnemodeller.

Elastikrem på crossbriller:
– 40 mm bred rem, silikonebelagt for at sikre konstant pasform

Vitro crossbriller kommer med en klart linseglas.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser