Just1 Nerve Plus Absolute

1.495,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Nerve Plus er de ultimative crossbriller til ekstreme vejrforhold og mudret terræn. Crossbrillerne har en Roll-Off funktion som gør at uanset hvor beskidte linse glasset bliver, kan du nemt ved Roll Off systemet og så har du helt rene linse glas igen. Crossbrillerne og Roll-Off funktionen er udviklet i samarbejde med topatleter.

Beskrivelse

Nerve Plus Crossbriller
Nerve Plus er JUST1 sidste generations crossbrille med integreret Roll Off System. Denne crossbrille har et eksklusivt og attraktivt design, og crossbrillernes høje ydeevne giver et perfekt syn og resultater på topniveau.

Nerve Plus har det integrerede 45 mm roll off system med sprøjtestøbt 2 mm ultra HD linse, der giver et maksimalt udsyn også under ugunstige vejrforhold. For de mest krævende atleter introducerer JUST1 48 mm roll off-systemet, som garanterer større synlighed.

Den lange erfaring i offroad-sektoren har gjort det muligt at udvikle et specielt design, som er i stand til at forbedre udsyn og ydeevne. Hovedmålet for JUST1 er altid brugerens sikkerhed.

Features:
– Formonteret Roll Off med klar linse
– Roll Off XL Roll Off System 45mm
– Dobbeltrammekonstruktion maksimerer styrke og holdbarhed
– Sprøjtestøbt 2 mm ultra hd-objektiv giver uovertruffen optisk ydeevne
– 3 X densitet termoformet lag og ansigtsskum håndterer sved og øger ventilationen
– Ultrabred 50 mm rem med silikoneperle for maksimalt greb
– Aftagelig næsebeskytter garanterer beskyttelse mod snavs
– Wide view port giver exceptionelt perifert syn
– 360 udluftning reducerer dug og maksimerer fugtevakuering
– D-lock system: Quick-release patenteret system giver mulighed for hurtig linseskift

JUST1 crossbriller serier:
Nerve: Nerve er JUST1s ultimative crossbriller med mange års intensiv udvikling. Udviklet til at give maksimal beskyttelse og performance til både begyndere og top-elite kørere. Fokus på maksimalt udsyn, anti-dug og beskyttelse af øjnene.

Nerve Plus: Disse crossbriller er for kørsel i udfordrende terræn med mudder og jord, sprøjtende om ørerne. Crossbrillerne er kendetegnet ved at de har en Roll-Off feature, så du kan rense linse glasset og få klart udsyn igen på millisekunder imens du kører.

Iris 2.0: Iris 2.0 er crossbriller i JUST1s midtersegment. Du får nogle crossbriller der har foksu på høj sikkerhed og giver unik anti-dug og UV beskyttelse

Vitro: Vitro er den mest kosteffektive crossbrille serie som JUST1 har udviklet. Crossbrillerne kommer med klart linseglas og er anti-dug beskyttet, så du så vidt muligt undgår et sløret syn når du er ude på din motocrosser, elløbehjul, elcykel, elskateboard eller hvilket andet offroad køretøj du er ude at køre på.

Historien bag virksomheden:
JUST1 er et italiensk brand der producerer crosshjelme, crossbriller, tøj og lignende udstyr til motorcykelsporten; primært indenfor Motorcross og Road Racing. Men hjelmene kan også bruges til elløbehjul, elcykler og andre hurtigere køretøjer hvor du har behov for god beskyttelse. Virksomheden er baseret i i Pistoia, Italien og blev verdenskendt blot efter et par måneder i motorsportsbranchen. Just1 blev etableret i 2011 af italieneren Tony Amoriello, der siden har været en af de førende indenfor hjelm design og teknologi for at øge performance, komfort og sikkerhed indenfor offroad og motorcross. Amoriello startede virksomheden med det mål om at producere crosshjelme der havde en bedre performance og komfort for kørerne med bedre sikkerhed end hvad der ellers var på markedet af hjelme.

Med en baggrund hos en motorcykelproducent og i offroad motorsport og samtidig værende offroad-entusiast, har Amoriello brugt utallige timer på at arbejde med nogle af de bedste kører i MXGP og motorcykelverdenen. Virksomheden har også vundet en del verdensmestertitler herunder 2016 MXGP og 2015 MX2 FIM Motocross World-titlen med Tim Gajser og 2013 MX3-titlen med Klemen Gercar og meget mere.

At arbejde på at forstå motorcross kørernes krav og at lave produkter løbende for at imødekomme sådanne krav er af største betydning for JUST1, som Amoriello beskriver: “Tidligere arbejdede jeg for en motorcykelproducent, og jeg var ansvarlig for motorsportsteams’ne og sponsorerede ryttere . Rytterne klagede ofte til mig over deres hjelme, nogle gange var det monteringen, nogle gange vægten eller ventilationssystemet eller udsynet. Jeg besluttede at starte dette nye projekt alene og prøvede at lave en hjelm, der kan kombinere alle de funktioner, som rytterne havde bedt om. I dag er mine ryttere meget tilfredse med produktet.”

Specifikationer

Elastikrem på crossbriller:
Ultra bred 50 mm rem med silikone for maksimalt greb

Linseglas:
Nerve Plus Absolute Rød: Tonet linseglas
Nerve Plus Absolute Sort: Spejllinse – Tonet linseglas

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser