Vitilan I7 Pro 2.0

13.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Vitilan I7 Pro 2.0 er en hurtig og fræk elcykel i høj kvalitet. Du får mange lækre detaljer som anodiserede komponenter, Shimano geargruppe, stærke hydrauliske skivebremser samt en stærk 750 watt motor med et stort 20 Ah kapacitets batteri. 45 km/t med en rækkeevne op til 110 km på en opladning, er de færreste elcykler der kan præstere.

Beskrivelse

Børsteløs Bafang-motor af høj kvalitet
Den kraftfulde og pålidelige 750W Bafang-motor giver et ekstra boost til din tur med en maksimal motorkraft på 1200W. Højhastigheds motor med jævn rotation med pedalassistent, holder dit baghjul kørende med fuld kraft. Det er Vitilans mest kraftfulde el-cykel til dato. I7 pro kan give dig nem pendling og udendørs rejser. Lad dig fragte hurtigere og længere og nyd din tur mere end du ville på en almindelig cykel.

LG aftageligt litiumbatteri
VITILAN i7 pro 2.0 elcyklen har et indbygget 20Ah Samsung litium-batteri og har en rækkevidde på op til 80 km i ren elektrisk tilstand og 110 km i hjælpetilstand. Du kan fjerne batteriet og efterlade det derhjemme eller på kontoret, hvor det kan lades fuldt op på 5-6 timer ved hjælp af en standard 54,6V 3,0A hurtigoplader.
I7 Pro er udstyret med et 48V 16/20Ah aftageligt batteri certificeret af SAM-SUNG. Sammenlignet med mange andre batterier på markedet, får du her en langt større kapacitet, da batteriet kan lagre mere elektricitet og har en længere levetid. Du kan oplade den derhjemme, i garagen og på kontoret til enhver tid, og det bærbare og aftagelige batteri kan give tilstrækkelig strøm til din køretur.

Dobbelt affjedringssystem
Vitilan I7 Pro 2.0 har en dobbelt affjedring og hydraulisk lockout, hvilket sikrer komforten ved at køre under alle komplekse cykelforhold. Det kan hjælpe dig med at absorbere stødet fra jorden og forhindringer, hvilket reducerer dine bump på vejen.

Sammenfoldelig ophængsramme
Den centrale rektangulære ramme og bagramme kan effektivt absorbere stød og stød, mens du kører på komplekst terræn. Sammenfoldning af en elcykel fylder mindre i hjemmet eller garagen, det er nemt for dig at tage elcyklen med på rejse og ferie.

Hydraulisk bremse
Følsomme 180 mm mekaniske skivebremser giver effektivt rigelig bremsekraft selv under de hårdeste forhold. De er mindre modtagelige for mudder eller regn, der kræves mindre indsats på håndtagene, og fingre og arme er mindre tilbøjelige til at blive træt.

Shimano 8-trins gearskiftesystem
1-8 niveauskifte gear, så du kan skifte frit på den flade vej eller stejle bakker, hvilket reducerer pedalerne, og du er stadig i stand til at køre hurtigere og lettere. Shimano 8-trins bagskifter justerer dit gear effektivt og hjælper dig på tværs af varieret terræn, uanset hvor du går.

Luftaffjedret forgaffel
Den dobbelte affjedring absorberer effektivt de fleste af de stødende stød og stød, især på komplicerede og barske ruter, hvilket reducerer din træthed og giver dig mulighed for at køre hurtigere.

Pedalassistent og gashåndtag
1-5 niveau pedal assist sparer tid og energi; selv uden hårdt træde i pedalerne, kan du stadig nemt følge med i trafikken uden at bekymre dig om myldretiden og at komme for sent på arbejde længere.

LED-forlygte og blinklys bag
Kraftig 48V forlygte og LED-baglygter oplyser den forreste vej for din sikkerhed under dag- og natkørsel. Det bagerste blinklys kan være en god sikkerhedsadvarsel, når du kører i trafikken eller i en menneskemængde.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjsæt
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Vitilan E-Bike leverer forskellige typer af både urbane og terrængående elcykler. Deres elcykler er velegnede til folk i alle aldre. Innovation, kvalitet og god kundeservice er grundpillerne i forretningen.

I 2021 startede Adam og hans bror Vitilan Electric Bike Company i Kina. Vitilan tilskriver sin succes at kombinere familiebånd med karriereveje. Da Adams aldrende far ikke længere kunne drive sit cykelværksted gennem 40 år, sagde Adam resolut op fra sin tidligere stilling for at videreføre familiearven. Sammen dannede Adam og hans bror deres egne arbejdshold. Siden har de leveret sporty og kvalitets el-cykler til fornuftige priser.

Specifikationer

Motor: 750 W
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 80 km (pure electrical mode)
Max Rækkevidde med assistance:110 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 20″
Vægt: 37 kg

Bremser: Mekaniske skivebremser
Batteri: 48V 20Ah
Anbefalet højde: 165 cm – 195 cm
Max. vægt: 150kg
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX6
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Ja
Gear: 8
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 700 mm x 200 mm x 320 mm
Brutto Pakkevægt: 47 kg
CE-Godkendt: Ja

Rammemateriale: Aluminium
Skift niveau: 1-8 niveauer gearskift
Gearskiftesystem: Shimano 8-gears gear
Baglygte: Signalblinklys/48V LED-forlygte
Klokke/horn: Elektrisk horn
Pedal Assist niveau: 1~5 Niveau
Forgaffel: Luftaffjedret forgaffel
Gashåndtag: Tommelfingergas

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser