Vitilan T7

17.995,00 DKK

Leveringstid: 5-7 dage

Betal med Viabill

Op til 10 rater uden gebyrer eller renter

Vitilans elcykel T7 er virkelig en lækker el-cykel. Stærk el motor, stort batteri, punkteringsfri dæk, Shimano geargruppe og et flot farve display, er bare nogle af de gode features ved el-cyklen. T7 skyder op til 45 km/t og giver op til 130 km assisteret rækkevidde med en stigningsevne på 30%.

Beskrivelse

T7 er Vitilans nyeste el-cykel, der kombinerer en række anvendelsesmuligheder såsom pendling og terrænkørsel. Det fulde affjedringssystem giver dig det højeste niveau af stødabsorbering og den mest mulige cykeltur. Udstyret med hydrauliske skivebremser og et 48V 20Ah batteri, vil T7 holde dig sikker på dine ture.

Strong Power
VITILAN T7 elcykel bruger et indbygget 48V højkapacitets 20Ah Samsung lithium-ion batteri. Den 750 W højhastigheds børsteløse bagnavsmotor udsender vedvarende og stærk kraft, hvilket giver en masse kraft til at køre op ad bakke og krydse udfordrende terræn.
750W Bafang-motor får dig til at klatre som at køre på flad jord. Den kraftfulde motor kan nå en maksimal effekt på 1200W og et drejningsmoment på 80 Nm, selv ved 30 grader op ad bakke, det vil give en jævn, ubesværet køreoplevelse.

Funktioner og operationer
Det smarte farvedisplay giver hastighed, batteriniveau, motorkraft, tilstand, USB-opladningsport, adgangskodebeskyttelse til køreture og mere. Højtydende hydrauliske skivebremser med power-off funktion. Større 180 mm rotorer giver dig kraftfuld stopkraft til at stoppe din e-cykel mere effektivt, selv på løst terræn.

3 køretilstande
T7 kan nemt skiftes, så du kan rejse eller træne i lange perioder. Gashåndtag, pedalassistent og almindelige cykeltilstande. Du kan vælge forskellige køretilstande baseret på forskellige vejforhold, specifik batteristyrke eller dine egne ønsker.

Shimano 8-trins gearskiftesystem
1-8 niveauskifte gear, så du kan skifte frit på den flade vej eller stejle bakker, hvilket reducerer pedalerne, og du er stadig i stand til at køre hurtigere og lettere. Shimano 8-trins bagskifter justerer dit gear effektivt og hjælper dig på tværs af varieret terræn, uanset hvor du går.

Punkteringssikre dæk
De 26-tommer stødabsorberende dæk fra T7 er lavet af stærke og solide materialer for at sikre et robust forsvar mod skarpe genstande på vejen, hvilket fører til punkteringsfrie, glatte og sikre cykelture.

Dobbelt krone gaffel
MOZO 26 tommer hydrauliske dobbeltaffjedrede gafler med 60 mm vandring, dobbeltskulderdesign i motorcykelstil, et fantastisk udseende.

DNM luftaffjedring
T7’s baghjulsophæng anvender DNM med justerbar lufttryk, som absorberer bumpene, mens du kører på strand, grusveje eller skovstier. Dette er en fantastisk pasform til rekreative ryttere, der elsker at køre i blandet terræn.

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Medfølger:
1 x Elcykel
1 x Oplader
1 x Værktøjssæt
1 x Brugermanual

Historien bag virksomheden:
Vitilan E-Bikes leverer forskellige typer af både urbane og terrængående elcykler. Deres elcykler er velegnede til folk i alle aldre. Innovation, kvalitet og god kundeservice er grundpillerne i forretningen.

I 2021 startede Adam og hans bror Vitilan Electric Bike Company i Kina. Vitilan tilskriver sin succes at kombinere familiebånd med karriere. Da Adams aldrende far ikke længere kunne drive sit cykelværksted gennem 40 år, sagde Adam resolut op fra sin tidligere stilling for at videreføre familiearven. Sammen dannede Adam og hans bror deres egne arbejdshold. Siden har de leveret sporty og kvalitets el-cykler til konkurrencedygtige priser.

Specifikationer

Motor: 750 W (1200 W Peak)
Max speed: 45 km/t
Max Rækkevidde ren El: 100 km (pure electrical mode)
Max Rækkevidde med assistance: 130 km
Stigningsprocent: 30%
Dæk: 26″
Vægt: 45 kg

Bremser: Hydrauliske Skivebremser
Batteri: 48V 20Ah
Anbefalet højde: 170 cm – 200 cm
Max. vægt: 150g
Ladetid: 6 timer

Frontpanel: LED
Vandbeskyttelse: IPX6
Lys: Ja
Støddæmpning: Ja – Dual
Garanti: 2 år* (*elektriske dele 1 år)
Foldbart: Nej
Gear: 8
Geargruppe: Shimano

Pakkestørrelse: 700 mm x 200 mm x 320 mm
Brutto Pakkevægt: 50 kg
CE-Godkendt: Ja

Rammemateriale: Aluminium
Oplader: 54,6V/3,0A
Opladningstid: 0-80 % 4 timer, 0-100 % 6 timer
Pedalassistent: 1-5 niveauer, kadencesensor
Pedal Assist rækkevidde: 80 miles
Display: Baggrundsbelyst LCD-display
Lys: 48V LED Forlygte
Horn: Elektrisk Horn
Gashåndtag: Halvdrejet gashåndtag
Gaffel: 26” hydrauliske dobbeltaffjedrede gafler
Dæk: CST 26×4,0”, punkteringssikkert for
Skiftegreb: Shimano SL-M315, 8-gears, tommelfingerskifter
Skifter: 8-trins, 13-32T Cassete Shimano-skifter
Kranksæt: Aluminiumslegering, 170 mm længde, 53T kædering

VÆR OBS PÅ AT PRODUCENTERNE BRUGER OPTIMEREDE FORHOLD OG BETINGELSER FOR AT MÅLE HASTIGHED OG RÆKKEEVNE. VORES ANBEFALING ER AT DU TRÆKKER 20-30% FRA DEN OPLYSTE OPTMALE RÆKKEVIDDE OG 5-10% AF OPLYSTE HASTIGHED, FOR AT SIKRE DU HAR DE KORREKTE OPLYSNINGER FOR DIT BEHOV.

Vær først opdateret med det mest spændende gear, lir og oplevelser