Auto Show Denmark

17.-18. august åbner dørene til Auto Show Denmark i Odense Congres Center. Landets største bilmesse og biludstilling. Over 27.000 mennesker besøger hvert år det store bilshow. Kom forbi og se vores stand på 36 m2 med en masse spændende produkter. 

Auto Show er uden tvivl Danmarks største bilmesse. Siden 2017 har messen været den foretrukne rendyrkede bilmesse og biludstilling i Danmark, hvor messen fylder over 40.000 kvadratmeter i fire store messehaller plus udendørsområde med show-kørsel i Odense Congress Center lige midt i landet. Her kan du opleve alverdens fede biler og virksomheder fra ind- og udland.

Du kan roligt tage hele familien med. Messen er designet til både børn og voksne der er bidt af biler, action og spænding.

Play Hard på Auto Show Danmark 2024

I år dukker vi fra Play Hard op på messen med 36 m2, fyldt med udvalgte fede Elløbehjul, Elcykler, Sim Racing og diverse Byggesæt. Vi håber du kommer forbi og besøger os og ser de mange tilbud vi kommer med på dagene.

Derudover lancerer vi et nyt koncept inden for Sim Racing. Ud over at sælge Sim Racing udstyr og egen special bygget Sim Rig som du kan købe til fornuftige penge, så kan du nu købe 2 nye koncepter hos os.

1) Køb et komplet Sim-Racing bundle
Det kan være vanskeligt selv at starte op med at bygge et komplet Sim-Rig med både det rigtige hard- og software. Vi sørger for du husker at få det hele med samt at du også kan få os til at sætte dit Sim-Rig op så det er installeret og klart. Det omfatter både Fanatec, Sabelt og Shark Gaming udstyr.

2) Udlejning af Sim-Racing udstyr og vejleder til events og andre aktiviteter
Vi har fået en del henvendelser igennem de sidste par år om muligheden for at lave Sim-racing udlejning til private og erhverv. Det har vi nu tænkt at gøre alvor af, og du kan fra midt august tilkøbe det på vores website www.Play-Hard.dk

Specielt for Auto Show Denmark 2024

I år trækker Auto Show Denmark vores alles darling til messen nemlig selveste Kevin Magnussen. Kevin fortæller om sit liv med racing på absolut øverste niveau i et spændende interview på Auto Show-scenen med Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager som konferencier. Det foregår lørdag den 17. august i Odense Congress Center. Gæsterne til Auto Show får altså en helt unik mulighed for at opleve den kendte F1-kører på scenen – og samtidig kan både børn og voksne gå ombord i 40.000 kvadratmeter fantastisk bilmesse. Det bliver årets vildeste weekend!

På messen i år kan du, ud over at se Kevin Magnussen, bl.a. opleve følgende:
* Se en masse lækre special biler og luksusbiler udstillet
* Se diverse udstyr til biler
* Opleve race uden for hallerne med drifting
* Prøve Sim Racing
* Opleve en masse andre Sports- og Racing produkter samt legetøj til voksne som Elcykler, Elløbehjul, Byggesæt mm.

På messen kan du se diverse legetøj til voksne, lige fra biler, Sim Racing, Fjernstyrede biler, samt diverse aktiviter for børnene.
Ud over de spændende special biler bygget af virksomheder og private, tiltrækker Auto Show Denmark bilmærker som Mercedes, Tesla, Aston Martin, Xpeng med mere.

Køb billetter i forsalg på www.auto-show.dk og spar op til 20%. Hold øje med vores sociale medier hvor vi udlodder gratis billetter!

BILLETPRISER I INDGANGEN:
Endagsbillet børn (4-9 år): 150 kr.
Endagsbillet ung/voksen (+10 år): 300 kr.
Weekendbillet børn (4-9 år): 200 kr.
Weekendbillet ung/voksen (+10 år): 400 kr.
Børn under 4 år er gratis i følgeskab med betalende voksen.