FDM – MC event på Sjællandsringen

Søndag 23. april kl 10 - 16 arrangerer FDM en MC-event på Sjællandsringen i Roskilde. Her kan du se en masse fremmødte MC, udstilling fra forhandlere, intro til kørekurser og meget mere.

FDM travel har reserveret FDM Sjællandsringen til en dag dedikeret til motorcykler, og inviterer til en spændende “sparke dæk”-søndag, hvor de vil kickstarte MC-sæsonen sammen med flere af de sjællandske motorcykelforhandlere. De kommer og viser deres 2023-modeller samt nyeste udstyr – du vil kunne opleve motorcyklerne i FDM’s store hal på området, og der er fremvisning på langsiden foran publikum.

I Hovedbygningen er der FDM Cafeen med kaffe og drikkevarer samt udstilling af MC-udstyr. Deltag i intro til FDM´s MC-kørekurser på egen motorcykel (kræver tilmelding/begrænset plads) – hør foredrag om motorcykelrejser i USA og Canada – køb lækre amerikanske burgere hos “Sallies on Wheels” fra deres flotte Airstreamer. Deltag i konkurrence om præmier på “entrebilletten”.

Der er desuden intro til kørekursus med FDMs professionelle instruktører tillæg på 300 kr. (Kørsel på egen lovlig motorcykel/I eget MC tøj – begrænset antal pladser)

Intro kl. ca. 10:15 – 11:45
Intro kl. ca. 12:15 – 13:45 (få pladser)
Intro kl. ca. 14:15 – 15:45