Oplevelser

Boat Show Fredericia

Boat Show Fredericia

Kom til Danmarks største indendørs båd show 24. – 26. februar hvor der i Messe C i Fredericia afholdes båd fest for vandsportsentusiaster. Her vises alt inden for både, vandsport, oplevelser på vandet etc. Fra 180 DKK.

Køb hos Boat Showread more
Night of the Jumps

Night of the Jumps

Den 24. – 25. februar kommer Night of the Jumps til Mercedes Benz Arena i Berlin. 3 hold vil konkurrere mod hinanden i forskellige discipliner i MotoCross og BMX hvor vinderen kåres slut på aften. Køb billetter her. Fra 380 DKK.

Køb hos Live Nationread more
Mercedes AMG winter driving

Mercedes AMG winter driving

Kriller det i fingrene for at komme ud at opleve fart og spænding? De næste 3 måneder har Mercedes AMG kørekurser i Sverige, hvor du kan køre i deres potente AMG modeller og blive undervist af professionelle instruktører. Forkæl en ven og tag ud og få et skud Mercedes AMG. Fra 5.885 DKK.

Køb hos Mercedes AMGread more
DM i SIM Racing – Porsche Carrera CUP

DM i SIM Racing – Porsche Carrera CUP

Den 12. januar er det endelig tid til motorsport igen. 1. afdeling af det officielle danmarksmesterskab i SIM-racing køres hos ESR under DASU. Var man tids nok ude i december til at kvalificere dig til DM eller divisionsmesterskabet, kan man deltage. Ellers så se med som tilskuer hos ESR.

Se mere hos ESRread more