Oplevelser

Bakkeåbning 2023 motorcykeloptog

Bakkeåbning 2023 motorcykeloptog

Fredag 31. marts åbner bakken ved København for 441. gang. For mere end 50 år siden startede åbningen med motorcykeloptog fra Nørrebro. Kom og se eller deltag i optoget som plejer at have over 5.000 motorcykler deltagende. Det starter kl. 17 og der køres kl. 19. Få desuden 100 DKK rabat på årskort til bakken netop nu på Bakken.dk. Gratis.

Læs mere på Facebooklæs mere
Boat Show Fredericia

Boat Show Fredericia

Kom til Danmarks største indendørs båd show 24. – 26. februar hvor der i Messe C i Fredericia afholdes båd fest for vandsportsentusiaster. Her vises alt inden for både, vandsport, oplevelser på vandet etc. Fra 180 DKK.

Køb hos Boat Showlæs mere
Night of the Jumps

Night of the Jumps

Den 24. – 25. februar kommer Night of the Jumps til Mercedes Benz Arena i Berlin. 3 hold vil konkurrere mod hinanden i forskellige discipliner i MotoCross og BMX hvor vinderen kåres slut på aften. Køb billetter her. Fra 380 DKK.

Køb hos Live Nationlæs mere
FIM – MotoGP billetter

FIM – MotoGP billetter

Sæsonens MotoGP billetter er nu til salg. Få dig en fed oplevelse med dine venner og kør til Sachensring i Tyskland eller Red Bull Ring i Østrig, når MotoGP blæser i gang. Vil Marc Marquez vinde tronen i år? Fra 2.950 DKK.

Køb hos MotoGPlæs mere
Mercedes AMG winter driving

Mercedes AMG winter driving

Kriller det i fingrene for at komme ud at opleve fart og spænding? De næste 3 måneder har Mercedes AMG kørekurser i Sverige, hvor du kan køre i deres potente AMG modeller og blive undervist af professionelle instruktører. Forkæl en ven og tag ud og få et skud Mercedes AMG. Fra 5.885 DKK.

Køb hos Mercedes AMGlæs mere
DM i SIM Racing – Porsche Carrera CUP

DM i SIM Racing – Porsche Carrera CUP

Den 12. januar er det endelig tid til motorsport igen. 1. afdeling af det officielle danmarksmesterskab i SIM-racing køres hos ESR under DASU. Var man tids nok ude i december til at kvalificere dig til DM eller divisionsmesterskabet, kan man deltage. Ellers så se med som tilskuer hos ESR.

Se mere hos ESRlæs mere