Velgørenhedsevent med Red bull og Christian Horner i England

Få et unikt indblik i Redbulls F1 sæson med anekdoter fra Christian Horner anledt af David Coulthard som er konferencier for aftenen 7. december

Tag til England for en dag og få en uforglemmelig aften med anekdoter fra Formel 1-paddocken med Red Bull Racing Team Direktøren Christian Horner, anledt af den tidligere F1-kører og tv-vært, David Coulthard.

David Coulthard vil dykke dybt ned i posen og spørge til nogle af de mest interne beslutninger som Christian Horner vil besvare. Der vil være mange fascinerende historier og du får en dyb indsigt i Red Bulls 2022 sæson. Mon ikke Christian Horner også fortæller deltagerne om de vanvittige timer vi alle kan huske fra det sidste løb i 2021 sæsonen hvor Max Verstappen blev verdensmester nærmest på målstregen. Christian Horner kommer desuden til at tale om 2023 og håbet for sportens fremtid.

Den 2,5 time lange aften bliver afrundet med en spørgerunde, hvor både Christian og David vil stå til rådighed for spørgsmål fra salen.

Arrangementet begynder med en drinks- og kanapéreception kl. 19.00, før publikum bevæger sig ind i holdets pulserende eventrum MK-7 til hovedbegivenheden. Gæster vil sidde med stil blandt en flåde af F1-biler, fra RB1 til RB16B (Max’s 2021 Drivers’ Championship-vindende bil!). Så hvis du nogensinde har ønsket at komme helt tæt på vores mesterskabsvindende udfordrere, er det nu din chance.

Red Bull Racing vil donere alt overskud til Wings for Life UK Spinal Cord Research Foundation.