DM i SIM Racing – Porsche Carrera CUP

Den 12. januar er det endelig tid til motorsport igen. 1. afdeling af det officielle danmarksmesterskab i SIM-racing køres hos ESR under DASU. Var man tids nok ude i december til at kvalificere dig til DM eller divisionsmesterskabet, kan man deltage. Ellers så se med som tilskuer hos ESR.

Danmarksmesterskabet:
Porsche Esport Carrera Cup Denmark er det officielle Danmarksmesterskab i Sim Racing. Mesterskabet hører under Dansk Automobil Sports Union og Danmarks Idræts Forbund. Mesterskabet er for den absolutte elite indenfor Sim Racing og mesterskabet inkluderer blandt andet nogle af verdens bedste, danske Sim Racere. I mesterskabet deltager kørere fra både den virkelige og virtuelle motorsport. Alle løbene sendes live med danske kommentatorer som sikrer seerne god information og underholdning undervejs.

Prækvalifikation:

Tilmeld dit hold til prækvalifikationen til Porsche Esports Carrera Cup Denmark den 9-10-11-12. December 2022. Kun de 30 bedste kørere klarer cuttet til Danmarks absolut hårdeste Sim Racing mesterskab. Er man ikke blandt de 30 bedste er det muligt at deltage i Divisionsmesterskabet ESR 911 Trophy. Alle aktiviteter foregår i spillet iRacing.

2023 sæsonen:
Porsche Esports Carrera Cup Denmark består af 6 afdelinger med 2 løb i hver afdeling. Der vil være 2 uger mellem alle afdelinger. I andet løb vendes top 8, hvilket giver både aktion og ekstra udfordring til kørerne. Der gives point i både kvalifikation, løb 1 og løb 2. Sæsonen finder sted om vinteren, hvilket gør det muligt for racerkørere at deltage i mesterskabet.